«Δεν είναι η πρώτη φορά!» – Στεφανίδη υπέρ Καραλή για την καταγγελία περί ρατσισμού από προπονητή (pic)

stefanidi
Φωτο Αρχείου

Τις καταγγελίες του Εμμανουήλ Καραλή κατά του προπονητή Δημήτρη Κυττέα, επιβεβαιώνει με ανάρτησή της στο Twitter η Κατερίνα Στεφανίδη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατηγορεί τον προπονητή, Δημήτρη Κυττέα για ρατσιστική συμπεριφορά και η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του.

«Και δεν είναι η πρώτη φορά», σχολίασε η Κατερίνα Στεφανίδη μέσω Twitter, συνοδεύοντας και την είδηση.

O Kαραλής κατήγγειλε προπονητή για ρατσιστική συμπεριφορά

Ο επικοντιστής Εμμανουήλ Καραλής, προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του προπονητή Δημήτρη Κυτέα για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντί του.

Μην το χάσεις:  «Καμπάνα» σε διαιτητή που έβαλε να παίξουν... πέτρα, ψαλίδι, χαρτί για να διαλέξουν εστίες!

Ο αθλητής μέσω του δικηγόρου του, έχει προχωρήσει σε καταγγελία στον ΣΕΓΑΣ, για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι του, από την πλευρά του Δημήτρη Κυτέα.

Ο τελευταίος είναι σταθερά από τα κορυφαία ονόματα προπονητών στο επί κοντώ στην χώρα μας και είναι γνωστό πως είναι και προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη.

Η καταγγελία κάνει λόγο πως την περασμένη Τετάρτη 22 Μαϊου, ο Δημήτρης Κυτέας επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς, τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, ενώ το επεισόδιο σημειώθηκε στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Μην το χάσεις:  Αυτό είναι το κορίτσι του Γιάννη Αντετονκούμπο[photos]

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται τέτοιο περιστατικό, μιας και προ διετίας η μητέρα του αθλητή είχε καταθέσει ξανά υπόμνημα για ανάλογη συμπεριφορά του ίδιου προπονητή απέναντι στον γιο της.

Επιπλέον σύμφωνα με τον Εμμανουήλ Καραλή, ο Δημήτρης Κυτέας μιλά σε τρίτους, με υποτιμητικά λόγια για το πρόσωπό του.

Πηγές: topontiki.gr

loading...