Στο χειρουργείο βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού μετά από τραυματισμό του σε αγώνα μπάσκετ στο Ζάππειο.
Ο τραυματισμός του
Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε μία ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μία μπάλα μπάσκετ.
Μάλιστα εκείνη την ώρα έπαιζαν μπάσκετ στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και βουλευτές.

Αμέσως αποχώρησε από το Ζάππειο και επισκέφθηκε τον γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπαθε διάστρεμμα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.






![Alldaynews.gr Αυτές είναι οι 20 κορυφαίες τροφές για την καρδιά [πίνακας]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/01/kardia-igeia-WP-75x75.png)


































































































