Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Ά Ημιτελικού της Eurovision στην εκπομπή Τατιάνα Live σχολιάστηκε η τελευταία πρόβα της Γιάννας Τερζή και της Ελένης Φουρέιρα στη σκηνή του διαγωνισμού.
Η συνεργάτιδα της Τατιάνας Στεφανίδου, Λίλα Σταμπούλογλου, προκάλεσε σεισμό από γέλια όταν εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής, μεταμφιεσμένη σε Γιάννα Τερζή.
Η ίδια φόρεσε παρόμοιο λευκό φόρεμα, έβαψε το ένα της χέρι, και βγήκε όπως θα εμφανιστεί η Γιάννα Τερζή στη σκηνή της Eurovision.

To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.


























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)








































































