Το περιστατικό που σημειώθηκε στα Πετράλωνα έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, καθώς στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται ένας εν ενεργεία Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας. Η σύλληψή του από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. μετά από καταγγελίες πολιτών έχει προκαλέσει αίσθηση τόσο στους εκκλησιαστικούς κύκλους όσο και στην κοινή γνώμη.
Σύλληψη μετά από καταγγελίες πολιτών
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό καταγράφηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουνίου στην περιοχή των Πετραλώνων. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου άνδρα, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ανώτατος κληρικός και υπηρετεί ως Μητροπολίτης όπως αποκαλύπτει το e-reportaz.gr!
Η κινητοποίηση των Αρχών έγινε ύστερα από διαμαρτυρίες και αναφορές πολιτών. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν, ο κληρικός βρισκόταν σε δημόσιο σημείο έχοντας ανοιχτό το παντελόνι του και προχωρούσε σε άσεμνες πράξεις μπροστά σε περαστικούς, άνδρες και γυναίκες.
Μετά τη σύλληψή του οδηγήθηκε στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ακρόπολης, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Πηγή: athensmagazine.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













































































































