Την ώρα που περιοχές, όπως τα νησιά του Ιονίου και η Καρδίτσα, προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από το πέρασμα του «Ιανού», η Εύβοια δεν έχει συνέλθει ακόμα καλά – καλά από τις πλημμύρες που την έπληξαν πριν από πάνω από ένα μήνα.
Αντιθέτως, αισθάνονται εγκαταλελειμμένοι και δεν έχουν δει ακόμα τις αποζημιώσεις που τους έχει υποσχεθεί η κυβέρνηση.
Γι’ αυτόν τον λόγο, η Επιτροπή Κατοίκων του Ληλάντιου Πεδίου, που επλήγησαν από τις πλημμύρες, διοργανώνει κινητοποίηση στη Γέφυρα του Βασιλικού, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί.
Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κατοίκων αναφέρει τα εξής:
https://www.facebook.com/epitropililantiou/posts/104927564706268
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)












































































![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma.jpg)
![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-120x86.jpg)





