Αθηνά Ωνάση: «Πέτρα του σκανδάλου» ανάμεσα σε παντρεμένο ζευγάρι!

Ο διεθνής Τύπος… οργιάζει με δημοσιεύματα που θέλουν την Αθηνά Ωνάση Roussel να έχει μετατραπεί σε… πέτρα του σκανδάλου για διάσημο ιππέα ο οποίος δήθεν είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τη συζυγική του εστία για να είναι στο πλευρό της χρυσής Ελληνίδας κληρονόμου.

Σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, η πάμπλουτη εγγονή του αξέχαστου Αριστοτέλη Ωνάση είναι σε σχέση με τον διάσημο ιππέα και πλούσιο επιχειρηματία Alberto Zorzi με τον οποίο έχει βρεθεί σε πολλούς ιππικούς αγώνες και έχει μάλιστα φωτογραφηθεί επίσης μαζί του.

Μην το χάσεις:  Η Φελίτσια ετοιμάζεται να... ανεβάσει το Survivor (εικόνες)

Γράφεται και λέγεται ότι οι δυο τους, εκτός αγωνιστικών χώρων είναι πολύ ερωτευμένοι και βγαίνουν συχνά για φαγητό χωρίς να κρύβουν την ευτυχία που μοιράζονται.

Μάλιστα, τονίζουν τα ίδια δημοσιεύματα πως ο Alberto, αν και παντρεμένος, για χάρη της Αθηνάς δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να χωρίσει τη σύζυγό του, την πετυχημένη επιχειρηματία της βορείου Ιταλίας, Αναλίσα Τζιουντίνι προκειμένου να ζήσει ευτυχισμένα με την προσφάτως χωρισμένη ερωμένη του. Εννοείτα πως ούτε η Αθηνά ούτε ο Alberto έχουν απαντήσει σε οποιαδήποτε φήμη που κυκλοφορεί, αφήνοντας τον χρόνο να μιλήσει από μόνος του…

Μην το χάσεις:  Μας "ΚΟΛΑΣΕ" σήμερα η Ελένη!! Πώς να μην κάνει νούμερα...[Video]

gossip-tv.gr

loading...