Connect with us

Σχέσεις

Αστρολογία: Τι λένε τα άστρα για την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου;

Οι γιορτές πλησιάζουν, ο κόσμος ξεχύνεται στην αγορά, τα πάντα είναι στολισμένα και η διάθεση όλων λίγο πολύ έχει φτιάξει. Σε εορταστικό κλίμα και τα ζώδια!

Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή ημέρα; Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Ευκαιρία να δείτε πως μπορείτε να προχωρήσετε πολύ δυναμικά μπροστά και να δώσετε αξία σε αυτά που θα έχουν και μελλοντικές προεκτάσεις! Σήμερα λοιπόν είναι μέρα περισυλλογής και αυτό θα είναι μία παρατεταμένη διαδικασία που θα έχει και διάρκεια… Ερωτικά σήμερα είστε τόσο ανοιχτοί όσο και να μην καταλαβαίνετε αν αυτά που λέτε μπορείτε να τα τηρήσετε κιόλας… Επαγγελματικά τώρα θέλετε να κρατηθείτε στην άκρη και να έχετε μία απόσταση από τα δρώμενα!

Ταύρος

Ευκαιρία να γίνετε πιο κινητικοί και φυσικά να είστε και πιο κοινωνικοί και να αφήσετε λίγο τα επαγγελματικά σας στην άκρη. Όχι ότι θα αγνοείτε αλλά θα ασχολείστε πιο επιφανειακά. Ερωτικά τα πράγματα έχουν αρχίσει και σας προβληματίζουν αλλά με την καλή έννοια του όρου για να βρείτε που υπάρχουν κενά για να τα καλύψετε… Επαγγελματικά είστε σίγουροι ότι πρέπει να απολαύσετε τις αλλαγές!

Δίδυμοι

Αλλαγές και για εσάς πολύ βασικές και μάλιστα σε αυτά που θέλετε και να εκφραστείτε αλλά και να νιώσετε! Ερωτικά είστε τουλάχιστον πολύ σταθεροί σε αυτά που θέλετε και μάλιστα και πώς να τα περιχαρακώσετε για να μη σας τα πάρει κανείς… Είστε όμως πολύ βιαστικοί και λίγο παραπάνω νευρικοί κυρίως στα επαγγελματικά σας.. Γι’ αυτό και προσέξτε κυρίως τα οικονομικά σας γιατί έχετε αφήσει υποχρεώσεις που σας κυνηγάνε!

Καρκίνος

Μέρα με δυσκολίες η σημερινή κυρίως στα θέματα επικοινωνίας γιατί έχετε δυσκολίες τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις γεφυρώσετε. Αντίθετα είναι πιο εύκολο να τις απλώσετε! Ερωτικά έχετε θέματα τα οποία όμως ξέρετε να τα βάζετε σε μία τάξη κυρίως να διαχωρίζετε τα σημαντικά από τα μη. Επαγγελματικά έχετε τον τρόπο να προχωράτε ακάθεκτοι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα έρθουν όλα ρόδινα και χωρίς καθυστερήσεις αλλά και βήματα που πρέπει να κάνετε με την όπισθεν!

Λέων

Έχετε και εσείς προβλήματα αλλά σαφώς λιγότερα με τους συνεργάτες σας κυρίως γιατί τα πνεύματα ηρεμούν και δεν είναι μόνο από δική σας υπαιτιότητα αλλά και γιατί υπάρχει μία ομαδική προσπάθεια που εκεί πρέπει να εστιάσετε κυρίως αν καταλάβετε τα οφέλη από αυτό, που θα το καταλάβετε έστω και αργά… Ερωτικά, είστε πιο ήρεμοι γιατί ξέρετε που θα βάλετε φρένο και που θα πατήσετε γκάζι… Επαγγελματικά, τώρα θα δείτε ότι τα θέματα έχουν οικονομικές προεκτάσεις!

Παρθένος

Είστε και εσείς που πάλι ασχολείστε με τα ερωτικά σας και μάλιστα με δική σας προτροπή η οποία έχει και νοσταλγικές τάσεις. Σήμερα ωστόσο το σωστό και το λάθος είναι δυσδιάκριτα και εύκολα μπορούν να μπερδευτούν ή τουλάχιστον να μην ξεκαθαρίσουν… Ερωτικά είστε σίγουροι ότι θέλετε περισσότερη ένταση αλλά δεν ξέρετε πώς να την προκαλέσετε.. Πάντως, αν δείτε φως είστε ικανοί και να το σβήσετε… Επαγγελματικά, οι πιέσεις θα έρθουν αλλά προς το παρόν κάνετε πως δε σας αφορούν!

Ζυγός

Είστε και εσείς που πρέπει και πάλι να ασχοληθείτε με οικογενειακά προβλήματα που αν τα ψάξετε πιο πολύ θα δείτε ότι έχετε παραμελήσει αρκετά. Ερωτικά πάντως είστε πιο ήρεμοι κυρίως γιατί ξέρετε να βρίσκετε τις λύσεις ή πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσει το ένστικτό σας που τώρα δεν το τροφοδοτείτε σωστά. Επαγγελματικά έχετε κάθε λόγο να θέλετε εκτέλεση και όχι λόγια ή άλλα λόγια γιατί θέλετε το αποτέλεσμα!

Σκορπιός

Είστε σαφώς πιο ερωτικοί και όχι μόνο αυτό έχετε και τον τρόπο να γίνεστε πολύ σωστοί όταν το ενδιαφέρον αρχίζει αλλά και να του δώσετε ωραίες προεκτάσεις. Ερωτικά λοιπόν μπαίνετε σε μία φάση που θα σας δικαιώσει αρκεί κάθε βήμα που κάνετε να μην το μετανιώνετε γιατί αυτό θα σας κάνει να χάσετε την αξιοπιστία σας. Επαγγελματικά τα πράγματα έχουν αρχίσει και δείχνουν πιο εντατικά προς εσάς γιατί έχετε δώσει εξετάσεις και περιμένετε αποτελέσματα!

Τοξότης

Είναι η ώρα των οικονομικών αναθεωρήσεων και αν καταφέρετε να βάλετε και τα έξοδα σε τάξη τότε ακόμα καλύτερα. Πάντως αν σας χρωστάνε ή χρωστάτε θα το ξαναθυμηθείτε και θα τα διεκδικήσετε τάχιστα. Ερωτικά είστε έτοιμοι για να δεσμευθείτε περισσότερο ακόμα και αν δε θα το ανακοινώσετε προς το παρόν. Επαγγελματικά μην κοιτάτε μόνο μπροστά χωρίς να ελέγχετε τι έχετε αφήσει πίσω και κυρίως αν δεν τα ταξινομήσετε σωστά. Κάτι σας λείπει για να ολοκληρώσετε το παζλ και μάλλον να το πιάσετε από την αρχή.

Αιγόκερως

Ώρα για αμφιταλαντεύσεις και αναθεωρήσεις και δεν είναι κακό να αλλάζετε γνώμη αρκεί να το αιτιολογείτε σωστά. Τώρα λοιπόν αυτό θα κληθείτε να κάνετε και μάλιστα με δική σας πρωτοβουλία! Μία είδηση που την μάθατε όχι ευθέως αλλά λίγο παραπλεύρως έρχεται να επιβεβαιωθεί αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το αποτέλεσμα δεν είναι ισχυρό. Ερωτικά θα χρειαστεί να μιλάτε πολύ και κυρίως να σκέφτεστε πέρα από τα προφανή.. Επαγγελματικά κάντε ένα διάλειμμα και ξαναδείτε κάτι από την αρχή και πιο ψύχραιμα!

Υδροχόος

Σας εγκαταλείπει ο Άρης και αυτό είναι δείγμα ότι πρέπει να ηρεμήσετε και να κοιτάτε τα πράγματα πιο αργά αλλά και από όλες τις οπτικές γωνίες ακόμα και αυτές που δεν είναι ευδιάκριτες στους άλλους.. Ερωτικά, είστε αυτοί που θα πάρετε λάθος αποφάσεις και τώρα θα πρέπει να τις ανακοινώσετε και βέβαια θα ζητήσετε και πίστωση χρόνου… Επαγγελματικά, πρέπει να δείτε πως θα ωφεληθείτε από μία συλλογική προσπάθεια…

Ιχθείς

Σας έρχεται ο Άρης για να τον φιλοξενήσετε για τα και αν είστε καλοί οικοδεσπότες αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αποδείξετε κιόλας… Οι προκλήσεις πολλές αλλά και τα αποτελέσματα που τα θέλετε εδώ και τώρα και μάλιστα όταν σκέφτεστε πολύπλοκα αυτό δε βοηθάει και τους άλλους να πάρουν σωστές αποφάσεις… Ερωτικά, είστε περίεργοι γιατί δε θέλετε να γίνετε συγκεκριμένοι… Χρειάζεστε χρόνο αλλά αυτός θα ζητήσει ανταλλάγματα… Επαγγελματικά, είστε σίγουροι ότι θέλετε διευκρινίσεις και μάλιστα επιτακτικά!

Πηγή: Astrologos.gr

loading...

Facebook

Η ΚΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ

ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ