Αποκάλυψη στην Ναταλία Γερμανού: 15 μέρες πριν τον γάμο βρήκε μηνύματα και φωτογραφίες άλλης και τον χώρισε- Τι είπε on camera (video)

Χώρισε πασίγνωστο ζευγάρι της εγχώριας showbiz 15 μέρες πριν τον γάμο!

Βρήκε στο κινητό του, ενώ αυτός κοιμόταν, μηνύματα και φωτογραφίες από άλλη γυναίκα.

Απίστευτο περιστατικό σε πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Χώρισαν 15 μέρες πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας!

Εκείνη έψαξε το κινητό του, όσο εκείνος κοιμόταν και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτά που έβλεπε. Μηνύματα και φωτογραφίες από άλλη γυναίκα…

Μην το χάσεις:  Το σέξι τσιφτετέλι της Νάντιας Μπουλέ που προκάλεσε πανικό [video]

Με αφορμή τη συζήτηση για το micro-cheating, όταν δείχνουμε δηλαδή ενδιαφέρον σε άλλον άνθρωπο ενώ έχουμε σύντροφο, στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.

Πολύ γνωστό ζευγάρι της showbiz, χώρισε 15 μέρες πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

«Πολύ γνωστό ζευγάρι, 15 μέρες πριν φτάσει στην εκκλησία -είχαν τυπωθεί οι προσκλήσεις του γάμου- ο γάμος διαλύθηκε γιατί εκείνη βρήκε στο κινητό του μηνύματα κλπ… Εκείνος κοιμόταν, εκείνη μπήκε στο κινητό του, τα βρήκε και τον χώρισε», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Μην το χάσεις:  Όταν ο Σπαλιάρας νίκησε τον Ντάνο και τους ξεσήκωσε όλους…[video]

Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας, ωστόσο, δεν τελείωσαν εκεί, καθώς εκμυστηρεύτηκε ότι την έχει χωρίσει σύντροφός της επειδή βρήκε στο facebook της πως κάποιος της είχε στείλει ένα τραγούδι.

loading...