ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΣΟΚ: Αυτές είναι οι επιχειρήσεις του Ορέστη Τσανγκ…

0
151

H Μαρία Τσανγκ, η αδερφή του Ορέστη του που «εργολαβικά» ψήφιζε… πάντα για αποχώρηση της Ελισάβετ, αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή πώς παρά το γεγονός ότι είναι κινεζικής καταγωγής, είναι βαπτισμένοι χριστιανοί ορθόδοξοι και ο αδελφός της είναι βαλκανιονίκης!

«Η καταγωγή μας είναι από την Κίνα, αλλά έχουμε μεγαλώσει και έχουμε γεννηθεί στην Ελλάδα!», είπε η Μαρία Τσανγκ.

Όσο για το όνομα του αδερφού της, είπε: «Οι γονείς μου είναι θαυμαστές του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού. Κάπως έτσι τους ήρθε να δώσουν ένα αρχαίο ελληνικό όνομα στον αδερφό μου!».

Εκείνη γιατί την ονόμασαν Μαρία; «Γεννήθηκα Δεκαπενταύγουστο και είμαστε όλοι βαφτισμένοι Ορθόδοξοι. Οπότε Μαρία!», είπε η Μαρία Τσανγκ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι είχε δηλώσει και η ίδια συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης: «Είχε παιχτεί όλο το σκηνικό το Δεκέμβριο. Ήμουν σπίτι, έβλεπα τηλεόραση και είδα το διαφημιστικό του Survivor για τις συμμετοχές. Λέω μέσα μου: »Λες;». Γυρνάει ο αδερφός μου στο σπίτι και του το είπα. Ο αδερφός μου, μου είπε κατευθείαν ότι »ψήνεται» και έκανε δήλωση. Εγώ κάνω μεταπτυχιακό αυτή τη στιγμή και έπρεπε να σκεφτώ αν θα μπορούσα να πάω! Έκανα προς το τέλος τη δήλωση. Είχαν επιλέξει ήδη τον αδερφό μου!».

Μιλώντας για τον αδερφό της είπε: «Ο αδερφός μου είναι 27 και εγώ είμαι 23 χρονών. Ο αδερφός μου έχει ασχοληθεί με την ιστιοπλοΐα και με πολλά άλλα πράγματα. Ήταν στον σκακιστικό σύλλογο. Στους προσκόπους. Έχει κάνει μαθήματα μουσικής».

Ο Ορέστης είχε συνεργαστεί και με τον Ηλία Ψινάκη;

«Ήταν διερμηνέας του ναι! Στον δήμο Μαραθώνα!», απάντησε η Μαρία Τσανγκ.

Όταν ήταν μικροί τσακώνονταν μεταξύ τους;

«Η αλήθεια είναι ότι εγώ ήμουν εκείνη που τον »τσιγκλούσα». Εκείνος ήταν πιο ήρεμος! Τον τραβούσα! Δεν αντιδρούσε!».

Πώς αντιδρά στα τυχόν αρνητικά σχόλια που γράφονται στα social media για εκείνον;

«Την πρώτη φορά που είδα αρνητικό σχόλιο με πείραξε. Μετά που μπήκα σε αυτό το »τριπάκι’, είπα: »εντάξει». Είδα και τα καλά και τα κακά. Το νόμισμα έχει δύο όψεις!», απάντησε.

Η Μαρία Τσανγκ που είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην κολύμβηση, τόνισε ότι πλέον ο κόσμος έμαθε εκείνη και τον αδερφό της, μέσα από το «Survivor» και όχι από τον αθλητισμό. «Αυτό είναι που με στεναχωρεί. Ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε με τον αθλητισμό. Και με μένα και με τον αδερφό μου.

Ειδικά ο αδερφός μου που είχε περισσότερες νίκες από εμένα. Ήταν πρώτος Βαλκανιονίκης ανδρών. Πέμπτος παγκόσμιος. Δεν ασχολήθηκε ποτέ κανένας μαζί του. Και ξαφνικά με το »Survivor» πήρε τέτοια προβολή. Εντάξει! Τόσα χρόνια έχει κάνει τόσα άλλα πράγματα! Με την Εθνική Ελλάδος έχει συμμετέχει σε τόσους αγώνες!», τόνισε η Μαρία Τσανγκ.

Ο Ορέστης- Φαίδων Τσανγκ πριν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να δοκιμάσει τις αντοχές του στην πείνα και στις κακουχίες είχε, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, μια χλιδάτη και πολυταξιδεμένη ζωή.

Έχει σπουδάσει Αγροτική Ανάπτυξη και Διοίκηση Αγροτικών Επιχειρήσεων και ενίοτε εργάζεται ως μεταφραστής της Κινεζικής γλώσσας με αποκορύφωμα τη μέρα που έγινε ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά στον Τύμβο του Μαραθώνα. Ο ίδιος κάνει πρωταθλητισμό στην ιστιοπλοΐα, έχοντας καταλάβει την 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων μεταξύ άλλων διακρίσεων.

Ο Ορέστης Τσανγκ στα πλαίσια της επιχειρηματικής του δραστηριότητας έχει συναντηθεί με γνωστούς ανθρώπους του πολιτικού και καλλιτεχνικού κόσμου, μεταξύ των οποίων, ο Γιάννης , Γιώργος Καμίνης, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Ηλίας , η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Σήμερα, όλη η οικογένεια απασχολείται στην επιχείρηση που ίδρυσε η μητέρα, με εισαγωγές ημιπολύτιμων λίθων, ενώ ο Ορέστης δραστηριοποιείται και σε άλλες εμπορικές δραστηριότητες.

Ο Ορέστης Τσανγκ εξάγει ελαιόλαδο στην Κίνα και τώρα είναι celebrity…

Πηγή: tro-ma-ktiko

loading...