Αποκάλυψη!! Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Diana και του Καρόλου! Σεισμός στο παλάτι!

Δολοφονήθηκε στην η μυστική κόρη της Diana και του Καρόλου σύμφωνα με δημοσιεύματα, και στο παλάτι έχει προκληθεί σεισμός!

Πριν λίγους μήνες το περιοδικό Globe είχε δημοσιοποιήσει την απίστευτη ιστορία της μυστικής κόρης που είχε αποκτήσει ο Κάρολος και η Diana από… σπόντα.

Της 34χρονης Sarah, η οποία ήταν η πρωτότοκη κόρη και δικαιωματική βασίλισσα της Μεγάλης Βρετανίας. Μόνο που η Sarah… δολοφονήθηκε!

Όπως αναφέρει με νέο ρεπορτάζ το περιοδικό Globe, η Sarah Windsor βρέθηκε νεκρή στις 15 Μαΐου στην χώρα μας και στο νησί της Κρήτης. Λίγες μέρες αργότερα είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί το Buckingham για να γνωρίσει την βασιλική οικογένεια για πρώτη φορά.

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Diana και του Καρόλου! Σεισμός στο παλάτι!

Το ρεπορτάζ όμως δεν τελειώνει εκεί με τις απίστευτες αποκαλύψεις. Σύμφωνα με αυτό, εντολή για την δολοφονία στις μυστικές υπηρεσίες έδωσε ο ίδιος ο Πρίγκιπας Κάρολος, ώστε η ιστορία της να μην βγει ποτέ στο φως της δημοσιότητας.

Μην το χάσεις:  Η Σερβία έκλεισε τα σύνορα με την Ουγγαρία και δεν θα δεχθεί την αντίστροφη ροή μεταναστών

Τι ανέφερε το δημοσίευμα για την Diana

Η Πριγκίπισσα Diana έχασε την ζωή της το 1997 σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Άφησε πίσω της δυο παιδιά, τον Πρίγκιπα William και τον Πρίγκιπα Harry. Σημειώστε λάθος: Άφησε πίσω της… τρία παιδιά!

Ένα δημοσίευμα του περιοδικού Globe αναφέρει τα απίστευτο: Η Diana και ο Κάρολος έχουν ακόμη μια κόρη, η οποία ονομάζεται Sarah, ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και είναι σήμερα 34 ετών. Τραβηγμένο; Έχει και συνέχεια…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η Sarah γεννήθηκε με τρόπο που δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε σεναριογράφος του Χόλιγουντ!

Όταν αρραβωνιάστηκε ο Κάρολος την Diana, της έγιναν εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί αν μπορεί να κάνει παιδιά και να συνεχίσει τον βασιλικό οίκο της Μεγάλης Βρετανίας. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Κάρολο. Τα ωάρια και τα σπερματοζωάρια τους καταψύχθηκαν και όταν η Diana έμεινε έγκυος στον William καταστράφηκαν. Όχι όλα όμως…

Μην το χάσεις:  Σκότωσαν φρουρό των πυρηνικών εγκαταστάσεων στο Βέλγιο

Δολοφονήθηκε στην Κρήτη η μυστική κόρη της Diana και του Καρόλου! Σεισμός στο παλάτι!

Ένας από τους γιατρούς εμφύτευσε στην σύζυγό του εκείνο που δεν καταστράφηκε με αποτέλεσμα να γίνει η μητέρα της… Sarah! Αλλά αν νομίζετε πως τελειώνει εδώ η ιστορία κάνετε λάθος…

Οι γονείς της Sarah σκοτώθηκαν μυστηριωδώς σε τροχαίο δυστύχημα ενώ λίγο αργότερα έμαθε την πραγματική της ταυτότητα. Μάλιστα την Sarah είχαν επισκεφτεί ο Κάρολος και η Diana ενώ για λόγους ασφαλείας φυγαδεύτηκε στις ΗΠΑ όπου διαμένει μέχρι και σήμερα.

Έτσι αιτιολογούνται οι συχνές επισκέψεις του William και της Kate στις ΗΠΑ, καθώς επισκέπτονται την Sarah.

Τι σημασία έχουν όλα αυτά για τον βρετανικό θρόνο; Τεράστια, καθώς αν αποδειχτεί ποτέ το απίθανο σενάριο τότε αυτόματα η Sarah αποκτά το προβάδισμα για τον θρόνο. Και ο William γίνεται δεύτερος στην διαδοχή…

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή ακόμη μια άγνωστη ιστορία του βρετανικού θρόνου;

youweekly.gr

loading...