Από την τύφλα του μπέρδεψε τα σπίτια, έφαγε και κοιμήθηκε στον καναπέ ξένων- Ξεκαρδίστηκαν και τον κέρασαν καφέ-Το έγραψε σε video

Ένα αστείο βίντεο μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του στα social media ένας άντρας από την Σκωτία.

Μετά από ένα βράδυ ξεφαντώματος στη Γλασκόβη, αποκοιμήθηκε μεθυσμένος σε έναν καναπέ νομίζοντας ότι είχε βρεθεί στο σπίτι του τελευταίου πάρτι όπου είχε πάει. Στην πραγματικότητα όμως, ο καναπές αυτός ήταν στο διπλανό σπίτι, οι ιδιοκτήτες του οποίου είχαν ξεχάσει να κλειδώσουν την πόρτα.

Μην το χάσεις:  Άγριο ξύλο σε κρουαζιερόπλοιο – Πιάστηκαν στα χέρια 30 επιβάτες (vid)

Όλα συνέβησαν όταν ο άντρας αποφάσισε το προηγούμενο βράδυ να φύγει από το πάρτι και κάλεσε ταξί.

Καθώς άργησε να κατέβει ο ταξιτζής έφυγε και ο ίδιος προσπάθησε να επιστρέψει στο πάρτι. Αντί όμως για το σπίτι του οικοδεσπότη, πήγε στους γείτονές του, που κοιμόντουσαν.

Εκεί, πιστεύοντας ότι είναι στο σπίτι του φίλου του, προσπάθησε να φτιάξει κάτι να φάει και στην συνέχεια έπεσε στον καναπέ και κοιμήθηκε.

Μην το χάσεις:  Τα παλιομοδήτικα αυτά αθλητικά παπούτσια κοστίζουν 4.000 ευρώ!

Ξυπνώντας το πρωί, το ζευγάρι που μένει στο σπίτι έμεινε με ανοιχτό το στόμα βλέποντας τον απρόσκλητο επισκέπτη, τον οποίο και ξύπνησαν ρωτώντας τον «Ποιος είσαι εσύ;».

Οι δύο ένοικοι του σπιτιού πρόσφεραν καφέ και τσιγάρο, δείχνοντας κατανόηση για το λάθος του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πηγή: newsbeast.gr 

loading...