Απίστευτο! Δείτε πως ζει η αγαπημένη γιαγιά του Μπρούσκο

0

Καλεσμένη στο “Με αγάπη Χριστιάνα” βρέθηκε χθες το απόγευμα (12/6) η Κύπρια ηθοποιός, Έλλη Κυριακίδου, η οποία είχε ξεχωρίσει και στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό μέσα από το ρόλο της γιαγιάς Ανδριανής στο «Μπρούσκο».

Η γνωστή ηθοποιός σε ερώτηση της Χριστιάνας Αριστοτέλους για το πως είναι η καθημερινότητά της, η Έλλη Κυριακίδου αποκάλυψε πως: «Η καθημερινότητά μου είναι σε ένα ίδρυμα, γιατί στο “Μρούσκο” έπεσα κάτω στα σκαλιά και έπαθε ζημιά η σπονδυλική μου στήλη…”.

Να θυμίσουμε ότι η αγαπημένη ηθοποιός είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της στη σειρά του ΑΝΤ1, το οποίο της προκάλεσε δύο σπασμένους σπονδύλους και τότε μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, με την κατάσταση της υγείας της να χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρή.

Έτσι, η Έλλη Κυριακίδου μετά την ταλαιπωρία και τα διάφορα προβλήματα που προέκυψαν με την υγεία της, είχε σαν αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για αρκετούς μήνες και σήμερα πλέον ζει σε ίδρυμα, καθώς εκεί της προσφέρεται η απαραίτητη ιατρική βοήθεια που χρειάζεται, νιώθοντας πιο ασφαλής.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα»:

loading...