Εννέα μέρες συμπληρώνονται από το θάνατο της μητέρας της Άντζελας Δημητρίου και σήμερα (29.02.2024) η τραγουδίστρια μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ηλιούπολης για ένα τρισάγιο.
Φαίνεται ότι ο θάνατος της 96χρονης μητέρας της «λαίδης», η οποία είχε μεγαλώσει την εγγονή της, έφερε ξανά κοντά την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της.
Οι δυο γυναίκες βρέθηκαν μαζί στο νεκροταφείο για τις 9 ημέρας από το θάνατο της αγαπημένης τους μητέρας και γιαγιάς, αφήνοντας στην άκρη τις διαφορές τους μετά την πρόσφατη κρίση που πέρασε η σχέση τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σουσού», η Άντζελα Δημητρίου έφτασε μαζί με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη στο κοιμητήριο, ενώ ο γαμπρός της, Φώτης Λώσης απουσίαζε, όπως και στην κηδεία.
Όπως ανέφερε ο Νίκος Γεωργιάδης ήταν επιθυμία της Άντζελας Δημητρίου να μη βρίσκεται εκεί ο γαμπρός της.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)










































































