Αντί για super market επιλέξτε fmsupplies.gr – Απορρυπαντικά, χαρτικά, καθαριστικά

Οι (σχεδόν) καθημερινές αγορές από το super market είναι μία βασική ανάγκη που όλοι ικανοποιούν. Το πώς την ικανοποιούν έχει αρχίσει να τραβάει το ενδιαφέρον τελευταία, αφού πολλοί λόγω έλλειψης χρόνου και για εύρεση χαμηλότερων τιμών επιλέγουν την online αγορά αναγκαίων αγαθών για το σπίτι τους.

Τα αναλώσιμα, είναι αυτά που παρουσιάζουν ιδιαίτερη ζήτηση, αφού ως γνωστόν τα απορρυπαντικά και χαρτικά είναι πολύ ακριβά στα ράφια των super market, απωθώντας τους καταναλωτές για την τελική αγορά.

Ένα από αυτά τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι το fmsupplies που προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως χαρτί κουζίνας, χειροπετσέτες, χαρτοπετσέτες, απορρυπαντικά πλυντηρίου πιάτων και ρούχων, προϊόντα υγιεινής, προϊόντα καθαρισμού κ.α.

Μην το χάσεις:  Έλα κι εσύ στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ - Αναγνωρισμένες σπουδές Υγείας-Μαγειρικής- Παιδαγωγικών και άλλων ειδικοτήτων

Χειροπετσέτες

Τα χαρτικά της κουζίνας, τα οποία καταναλώνονται σε καθημερινή βάση και κατά πολύ είναι από τα πιο ακριβά προϊόντα που μπορεί να βρει κάποιος σε ράφι του σούπερ μάρκετ. Online, μπορείτε να βρείτε πολλών ειδών χαρτικά όπως:

Τα ρολά χειροπετσέτας 6 συσκευασιών είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορεί να κάνει ένας επαγγελματίας. Τα ρόλα γκοφρέ που θα βρείτε εδώ είναι πολύ ανθεκτικά και απορροφητικά, χωρίς περφορέ και μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε αυτόματες όσο και σε χειροκίνητες συσκευές. Ιδανικά για γραφεία, καταστήματα εστίασης, καφετέριες κ.α.

Απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων

Βρείτε σε τιμές χονδρική απορρυπαντικά για πλυντήρια πιάτων και ρούχων σε πολύ καλές και σταθερά χαμηλές τιμές. Καθαριστικά σε υγρό ή ταμπλέτες Finish με πανίσχυρη δράση. Υπάρχει στο e-shop μία μεγάλη ποικιλία που μπορείτε να βρείτε, εξαφανίζοντας λίπη και ξεραμένες τροφές.

Μην το χάσεις:  Εξωτερική θερμοπρόσοψη από την εταιρεία Macon - Υλικά ποιότητας και τεχνική υποστήριξη

Κάντε το πλυντήριο πιάτων να λειτουργεί με τη μέγιστη απόδοση, επιλέγοντας το καθαριστικό πιάτων Finish. Άλατα και βρωμιές τέλος με το ειδικό υγρό, χωρίς πολλά χημικά.

Οι παραγγελίες σε όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος γίνονται άμεσα τόσο στην Αττική, όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Βρείτε πάνω από 2.000 κωδικούς. Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα από εδώ.