Δημουλίδου για Αλεξανδράτου: «Δεν υπάρχει κάποιος να την προστατέψει;»
Την έντονη ανησυχία της για την εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου εξέφρασε δημόσια η Χρυσηίδα Δημουλίδου, εστιάζοντας ιδιαίτερα στο γεγονός ότι πίσω υπάρχει ένα μικρό παιδί που χρειάζεται τη μητέρα του.
Η γνωστή συγγραφέας δεν διστάζει να μοιράζεται ανοιχτά τις απόψεις της μέσα από τα social media. Συχνά σχολιάζει πρόσωπα της επικαιρότητας και κοινωνικά ζητήματα, λέγοντας χωρίς περιστροφές όσα σκέφτεται, ακόμη και όταν γνωρίζει πως οι αναρτήσεις της ενδέχεται να προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις.
Αυτή τη φορά, η Χρυσηίδα Δημουλίδου θέλησε να αναφερθεί στην Τζούλια Αλεξανδράτου, με αφορμή τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες έχουν συγκεντρώσει πολλά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου.
Το τελευταίο διάστημα, αρκετοί ακόλουθοι της Τζούλιας Αλεξανδράτου δηλώνουν προβληματισμένοι για την εικόνα της. Πολλοί υποστηρίζουν ότι έχει χάσει αρκετό βάρος και πως η εξωτερική της εμφάνιση παρουσιάζει αισθητή διαφορά σε σχέση με εκείνη που είχε συνηθίσει να βλέπει το κοινό τα προηγούμενα χρόνια.
Η ανάρτηση της Χρυσηίδας Δημουλίδου για την Τζούλια Αλεξανδράτου
Η Χρυσηίδα Δημουλίδου πήρε δημόσια θέση για όσα παρατηρεί, εξηγώντας ότι, σε αντίθεση με όσους αντιμετωπίζουν την κατάσταση με χλευασμό, η ίδια βλέπει την εικόνα της Τζούλιας Αλεξανδράτου με προβληματισμό.
Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της:
«Ο κόσμος γελάει μαζί της και τη χλευάζει, κακοποιώντας την λεκτικά, μα εκείνη φαίνεται να μη προβληματίζεται καθόλου. Τους απαντά ειρωνικά και με χιούμορ… Εγώ δεν το βλέπω έτσι, προβληματίζομαι…
Ήταν τόσο όμορφη που σου έκοβε την ανάσα… Ένα υπέροχο πλάσμα με λαμπρό μέλλον και προοπτικές να πετάξει πολύ ψηλά… Και μετά κάτι συνέβη και άλλαξε κατεύθυνση… Εξακολουθούσε όμως να παραμένει εντυπωσιακή… Το τελευταίο διάστημα έπαθε ολική μετάλλαξη, είναι μία διαφορετική γυναίκα, μη αναγνωρίσιμη σε σημείο ανησυχητικό… Δεν υπάρχει κάποιος δικός της άνθρωπος να την προστατέψει, να της πει ότι χρειάζεται βοήθεια; Υπάρχει και ένα μικρό παιδί πίσω που χρειάζεται τη μάνα του…», σημείωσε η Χρυσηίδα Δημουλίδου στην ανάρτησή της.
Η Τζούλια Αλεξανδράτου για την κόρη της, Paris
Σε πρόσφατη αποκλειστική συνέντευξή της στο YOUWEEKLY.GR, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε αναφερθεί στην απόφασή της να αποκτήσει παιδί, στην εξωσωματική γονιμοποίηση και στην καθημερινότητα με την κόρη της, Paris.

Μιλώντας για τη διαδρομή που ακολούθησε μέχρι να γίνει μητέρα, αλλά και για την απουσία του πατέρα από τη ζωή τους, είχε αποκαλύψει:
«Εγώ τώρα είμαι 40 ετών. Στο παρελθόν είχα μείνει έγκυος δύο φορές και είχα κάνει έκτρωση και τις δύο φορές. Ήμουν πάρα πολύ νέα και δεν ήθελα να κάνω παιδί. Όταν λοιπόν έκλεισα τα 36, μου έλεγαν ή να καταψύξω τα ωάριά μου ή να κάνω εξωσωματική. Όλα αυτά γιατί δεν έπιανα παιδί και ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί. Θα το πω πρώτη φορά αυτό. Έχω κάνει εξωσωματική για την Paris. Δεν θέλω καθόλου να μιλήσω για τον πατέρα του παιδιού μου. Δεν υπάρχει στη δική μου ζωή, ούτε στου παιδιού και αυτό είναι καθαρά από δική μου επιλογή.
Με τη μικρή ξυπνάμε, πάμε στο σχολείο, έχουμε τις νταντάδες, γιατί χωρίς αυτές δεν μπορώ π.χ. να είμαι τώρα εδώ (σ.σ. σε γύρισμα για τα social media). Έχω μπει σε μια ρουτίνα, γιατί σε κάθε φάση της ζωής σου υπάρχει μια ρουτίνα. Υπήρχε η φάση της ζωής μου που ήμουν παντρεμένη και κοιμόμουν σε ένα κρεβάτι 25 ώρες, δεν έκανα τίποτα. Άλλη ρουτίνα εκεί. Τώρα ζω ένα χάος. Ξυπνάω και όλα είναι γύρω από το παιδί. Όλα», είχε αναφέρει.
Πηγή: youweekly.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.










































































































