Ανατροπή στην εξαφάνιση του φαντάρου Τάκη Κολλιαδέλη-Τα νέα στοιχεία απο την Α. Νικολούλη

Ένα σοβαρό στοιχείο έφερε στο φως το «Τούνελ» για την υπόθεση της μυστηριώδους εξαφάνισης του φαντάρου, που χάθηκε εν πλω στα τέλη του Ιουνίου.

Σύμφωνα με την μητέρα στενού φίλου του Τάκη Κολλιαδέλη που προσπάθησε να τον καλέσει μία μέρα μετά την εξαφάνιση του, το νούμερο του δεχόταν τις κλήσεις, αλλά κανείς δεν απαντούσε.

Ο πατέρας του αγνοούμενου νέου είπε στο «Τούνελ» πως το Λιμεναρχείο προχώρησε σε άρση απορρήτου και στα δύο κινητά που χρησιμοποιούσε.

Αυτή έδειξε πως και τα δύο τηλέφωνα έκλεισαν στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Ιουνίου που χάθηκε, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου.

Μην το χάσεις:  Στυγερός Δολοφόνος! Τη σκότωσε ενώ έκαναν έρωτα-Τρία θύματα σε ενάμιση μήνα

Από την έρευνα της εκπομπής, διαπιστώθηκε ότι ένα από τα δύο νούμερα που χρησιμοποιούσε ο Τάκης είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός γνωστού του.

Φαίνεται μάλιστα ότι ο συγκεκριμένος αριθμός ήταν ενεργοποιημένος μέχρι και πριν από ένα μήνα.

Το «Τούνελ» εντόπισε τον γνωστό του αγνοούμενου και μίλησε μαζί του. Όπως είπε θα μεταβεί στον Εισαγγελέα για να ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου και να διαπιστωθεί εάν όντως πραγματοποιήθηκαν κλήσεις.

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου που το «Τούνελ» έφερε στο φως νέα στοιχεία γύρω από την περίεργη αυτή υπόθεση, υπήρξαν αρκετά τηλεφωνήματα τηλεθεατών που έκαναν λόγο για κάποιον που μοιάζει με τον αγνοούμενο Τάκη και εργάζεται σε καφετέρια στη Δάφνη.

Μην το χάσεις:  Πέθανε η μητέρα της αγνοούμενης Βασιλικής – Νέο χτύπημα για την οικογένεια που ζει εφιαλτικές στιγμές!

Η έρευνα έδειξε ότι οι μαρτυρίες στηρίζονταν σε ομοιότητα. Άλλο ένα στίγμα που έχει στη διάθεσή της η εκπομπή, στέλνει την έρευνα στη Γερμανία. Μαρτυρία θέλει κάποιον με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον 23χρονο, να βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 1η Νοεμβρίου στο σταθμό της Νυρεμβέργης.

anikolouli.gr

 

loading...