H Alpha Bank διαψεύδει κατηγορηματικώς τα δημοσιεύματα περί συγχώνευσης με την Τράπεζα Πειραιώς.
«Αναφορικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου για δήθεν κυοφορούμενη συγχώνευση μεταξύ της Τραπέζης Πειραιώς και της Αlpha Bank, η τελευταία δηλώνει απολύτως και κατηγορηματικά ότι τα υπόψη δημοσιεύματα δεν ευσταθούν, ούτε ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», τονίζει σε σχετική ανακοίνωση η τράπεζα.
«Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται εν συνεχεία (και) της από 28 Νοεμβρίου 2018 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς επί του αυτού θέματος», καταλήγει η ανακοίνωση
Πηγή: www.economy365.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)




































































![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma.jpg)





