Το αληθινό hangover ever και όχι η ταινία: Δεν θυμόταν τίποτα και του έλειπε το δάχτυλο!

0

Και όμως δεν είναι η ταινία! Πολλοί από εσάς γνωρίζετε την ταινία Hangover, όπου μετά από ένα ξέφρενο πάρτι οι πρωταγωνιστές ξυπνούν και δεν θυμούνται τι έγινε το προηγούμενο βράδυ. Μάλιστα ήταν τόσο επιτυχημένη που έγινε Ι και ΙΙ(σήκουελ που λέμε κι εμείς στο χωριό).

Πολλοί από εμάς, μετά από μια… άγρια νύχτα, έχουμε ξυπνήσει με πονοκέφαλο και αφυδατωμένοι από το αλκοόλ, ενώ κάποιες φορές υπάρχουν και ορισμένα κενά μνήμης.

Όμως αυτός ο τύπος από το Λέστερ της Αγγλίας, μάλλον το παράκανε, αφού όταν ξύπνησε είδε αίματα στο χέρι του κι ένα κομμάτι από το δάχτυλό του να λείπει…

Ο 26χρονος από το Λέστερ λοιπόν, είχε βγει με τους φίλους του έξω για φαγητό, αλλά η μνήμη του σταματάει στις 22:30, καθώς από εκεί και πέρα υπάρχει ένα μεγάλο κενό.

Απλά ξύπνησε και διαπίστωσε ότι ήταν γεμάτος αίματα, καθώς το πάνω μέρος ενός δαχτύλου του, έλειπε.

«Με ρωτάνε συνέχεια τι έγινε με το δάχτυλό μου και του απαντάω πως δεν ξέρω. Νιώθω χαζός που δίνω τέτοια απάντηση», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Δεν ήταν αυτό που λέμε μεγάλη βραδιά. Πήγαμε να φάμε έξω με την κοπέλα μου και κάποιους φίλους της, αλλά δεν έχω ιδέα πως έγινε αυτό. Περνούσαμε ωραία και είχα πιει μερικά ποτέ. Τίποτα ασυνήθιστο».

Όσο για την τελευταία του ανάμνηση; «Θυμάμαι οτι κατά τις 22:30 βγάλαμε μία φωτογραφία. Μετά τίποτα. Κενό. Το πως κατέληξα έτσι, είναι ένα μυστήριο. Είναι σαν πήδηξα στο χρόνο. Είναι πολύ τρομακτικό να ξυπνάς και να βλέπεις πως σου λείπει ένα κομμάτι από το δάχτυλο. Θέλω να μου πουν τι έγινε, αλλά κανείς δεν μπορεί να με βοηθήσει».

Φυσικά πήγε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε εγχείρηση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστεί να του τραβηχτεί το δέρμα από το πάνω μέρος, προκειμένου να καλύψει την πληγή.

Όταν πήγε στην αστυνομία, ζητώντας τους να ψάξουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, η απάντηση που έλαβε ήταν οτι επειδή είχαν περάσει κάποιες μέρες, ήταν δύσκολο να βρουν τα απαιτούμενα πλάνα.

loading...