Δολοφονημένη βρέθηκε μία γυναίκα ηλικίας 50 ετών στο διαμέρισμά της στην Αγία Βαρβάρα.
Η γυναίκα βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα με υφασμάτινες ζώνες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχασε τη ζωή της από αιχμηρό αντικείμενο πιθανότατα κατά τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.
Στο διαμέρισμα δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης, ωστόσο το σπίτι της ήταν άνω κάτω, είτε γιατί ο δράστης ή οι δράστες έψαχναν κάτι είτε για να αποσυντονίσουν τις αρχές.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Σκότωσε απο ζήλια την 20χρονη Κική, την έθαψε και μετά την έψαχνε κλαίγοντας[photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/10/egklima-1-360x180.jpg)

































































































![Alldaynews.gr Σκότωσε απο ζήλια την 20χρονη Κική, την έθαψε και μετά την έψαχνε κλαίγοντας[photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/10/egklima-1-750x375.jpg)








