Θρήνος για οπερατέρ της ΚΡΗΤΗ TV: Νεκρός σε τροχαίο ο 27χρονος γιος του, Δημήτρης Εργαζάκης
Ο 27χρονος Δημήτρης Εργαζάκης έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους εργαζομένους της ΚΡΗΤΗ TV.
Δύσκολες ώρες περνά ο οπερατέρ του τηλεοπτικού σταθμού Νίκος Εργαζάκης, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Ιουλίου σκοτώθηκε σε τροχαίο ο αγαπημένος του γιος.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο 27χρονος κινούνταν με τη μοτοσυκλέτα του στην οδό Μάχης Κρήτης, στα Μάλια Ηρακλείου. Κάτω από συνθήκες που εξακολουθούν να διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου.
Η μοτοσυκλέτα εξετράπη από την πορεία της και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα σε τοίχο, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα.
Δείτε το βίντεο
Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ. Παρά τις προσπάθειές τους, όμως, ο 27χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.
Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη προκάλεσε βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία, αλλά και στην οικογένεια της ΚΡΗΤΗ TV, όπου ο πατέρας του εργάζεται εδώ και πολλά χρόνια ως οπερατέρ.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του τηλεοπτικού σταθμού εξέφρασαν δημόσια τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Νίκο Εργαζάκη και στους οικείους του, κάνοντας λόγο για μια ανείπωτη απώλεια.

Φωτογραφία: neakriti.gr
Την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο»
Συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που γνώριζαν τον Δημήτρη θα του πουν το τελευταίο «αντίο» την Τετάρτη 29 Ιουλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στα Μάλια.
Την ίδια ώρα, οι ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση. Οι αρμόδιες Αρχές εξετάζουν όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια που οδήγησαν στη μοιραία εκτροπή της μοτοσυκλέτας.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.











































































































