Άγρια νύχτα στα Εξάρχεια: Πυροβολισμοί σε σημείο γεμάτο κόσμο

Αδιανόητες σκηνές εκτυλίχθηκαν στην οδό Μπενάκη, στα Εξάρχεια, το βράδυ της Τρίτης, 21.05.2019.

Άγνωστος κυκλοφορούσε για… ώρα με όπλο στο χέρι και αστυνομικός δεν βρέθηκε στο σημείο ούτε για δείγμα. Κάποια στιγμή πυροβόλησε και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, καθαρά από τύχη δεν υπήρξαν θύματα. Αναλυτικά τι λένε οι πληροφορίες του newsit.gr για το «περίεργο» περιστατικό.

Η απίστευτη ιστορία στα Εξάρχεια

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο άγνωστος κυκλοφορούσε με το όπλο σε κοινή θέα περίπου από τις 20:30, χωρίς να τον… ενοχλεί κανείς!

Μην το χάσεις:  “Λύγισαν” οι πυροσβέστες βλέποντας τον Χρήστο και τη Μαίρη να Ξεψυχάνε στην άσφαλτο[photos]

Βεβαίως είναι κοινό μυστικό πως η αστυνομία… δύσκολα πλησιάζει στην πλατεία Εξαρχείων και δη όταν μιλάμε για ένα τέτοιο περιστατικό.

Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο newsit.gr πως όποιος επιχειρούσε να περάσει από την πλατεία στα Εξάρχεια, άκουγε τις προειδοποιήσεις για τον «πιστολέρο» που κινούνταν στους γύρω δρόμους, μέχρι που κάποια στιγμή ο άγνωστος πυροβόλησε στον αέρα, λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ!

Μην το χάσεις:  Τροχαίο Αθηνών-Λαμίας: Σε Λευκό φέρετρο ο 24χρονος Ανδρέας Γεωργακόπουλος[photos]

Οι αυτόπτες μάρτυρες λένε πως μόνο από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς το περιστατικό σημειώθηκε στην γωνία της Μπενάκη με την Μεταξά, ένα σημείο με πολλά μαγαζιά και πολύ κόσμο εκείνη την ώρα στους γύρω δρόμους.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μια δεύτερη ομάδα ατόμων τον κυνήγησαν. Ένας από αυτούς φέρεται επίσης να είχε στο χέρι του όπλο.

loading...