Πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας σε ελικόπτερα Super Puma ήταν ο ένας από τους δύο άτυχους χειριστές του αεροπλάνου Τσέσνα, τα συντρίμμια του οποίου εντοπίστηκαν τρία χιλιόμετρα βόρεια από το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.
Ο ένας από τους δύο νεκρούς -σύμφωνα με το militaire.gr, ήταν πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας σε ελικόπτερα Super Puma. Πρόκειται για τον Σωτήρη Αντωνόπουλο, ο οποίος, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες που είχε στη σελίδα του στο Facebook, ήταν λάτρης των αιθέρων.
Η 112 Πτέρυγα Μάχης θρηνεί ένα στέλεχός της.




To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)



































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)
































































