Αυτές τις δυο θέλει για κεντρικές παρουσιάστριες στο «Ε» ο Σαββίδης

0
145

Ποιες πασίγνωστες παρουσιάστριες θέλει για το δελτίο του Έψιλον ο Ιβάν ;…

Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, οι στενοί συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη θέλουν να μετατρέψουν το “Ε” σε κεντρικό πυλώνα ενημέρωσης.

Αντικαθιστώντας έτσι επί της ουσίας το Mega, από τη στιγμή που ο του Ομίλου Αλαφούζου απέτυχε να καλύψει το κενό, σε επίπεδο πολιτικής παρέμβασης.

Και, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες, έχουν στα πλάνα τους τη συγκρότηση μιας “dream team” στον ενημερωτικό τομέα, με τις δυο καλύτερες και πιο εμβληματικές Ελληνίδες δημοσιογράφους, την Έλλη Στάη και τη Μαρία Χούκλη.

Έλλη Στάη

Αμφότερες μπορούν να δώσουν άλλη πνοή στο Έψιλον, και φυσικά να κερδίσουν τη μάχη απέναντι στον ΣΚΑΪ και το Star.

Έτσι ώστε στη συνέχεια να διεκδικήσουν μερίδιο στον πρωταθλητισμό απέναντι στον Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, και τον ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το αμέσως επόμενο διάστημα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι παραπάνω σχεδιασμοί θα αρχίσουν να λαμβάνουν σάρκα και οστά, με τις σχετικές προσεγγίσεις προς τους δημοσιογράφους στους οποίους θέλει ο Ιβάν Σαββίδης να στηρίξει το τηλεοπτικό εγχείρημά του.

Βέβαια εμείς κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για την εγκυρότητα του συγκεκριμένου άρθρου, όταν γνωρίζουμε πολύ καλά τον πολιτικό χώρο και το σθένος με το οποίο τον υπερασπίζεται η κα. Μαρία Χούκλη.

loading...