Αφαίρεσαν ζωντανή κατσαρίδα από το αυτί ασθενούς (Video)

Ο γιατρός ΩΡΛ, δεν πίστευε στα μάτια του. Μέσα στο αυτί του ασθενούς, βαθιά, είχε χωθεί μια κατσαρίδα. Ο ασθενής είπε πως αυτό συνέβη πιθανότατα ενώ εκείνος κοιμόταν.

Η κατσαρίδα έμεινε στο ακουστικό κανάλι του ασθενούς για περισσότερες από 6 ώρες. Εκείνος ξαφνικά έχασε την ακοή του και μετά από λίγο άρχισε να πονάει φριχτά σε κάθε κίνηση του εντόμου.

Αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί εντόπισαν αμέσως την αιτία της κώφωσης και του πόνου και τον έβαλαν στο χειρουργείο για μια «μίνι – επέμβαση».

Μην το χάσεις:  Ο ντελιβεράς που βούτηξε τα γεννητικά του όργανα μέσα στην παραγγελία, γελούσε στην δίκη (Το αηδιαστικό video)

Μόνο εύκολη δεν ήταν η επέμβαση γιατί το έντομο είχε γαντζωθεί στον ακουστικό σωλήνα και δεν μπορούσαν να το βγάλουν έξω.

Χρειάστηκε να την κόψουν σε μικρά κομμάτια μέσα στο αυτί και να τραβήξουν έξω κάθε φορά και από ένα κομμάτι της κατσαρίδας.

Μετά την επέμβαση ο γιατρός έριξε άφθονο οινόπνευμα στο αυτί του ασθενούς για την περίπτωση που η κατσαρίδα είχε προλάβει να αποθέσει τα αυγά της στο ακουστικό κανάλι.

Μην το χάσεις:  Αποκάλυψη από Έλληνα επιστήμονα: Έτσι ανάβει το «Άγιο Φως» (αντιδράσεις δυσαρέσκειας) (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Το περιστατικό συνέβη στην Κίνα στην επαρχία Γκουανγκονγκ και το όνομα του άνδρα αναφέρεται ως «κύριος Λι».

Σύμφωνα με το National Geographic δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο κατσαρίδες να μπαίνουν σε αυτιά ανθρώπων. Η κατσαρίδα ως παμφάγο έντομο ελκύεται από την κερήθρα του αυτιού και μπαίνει μέσα για να την φάει.

loading...