Η επόμενη μέρα της Φαίης Σκορδά έχει ήδη ανοίξει τη συζήτηση στα τηλεοπτικά παρασκήνια, με τα σενάρια για το μέλλον της ίδιας αλλά και των προσώπων που συνδέονται με τη ζώνη του MEGA να πληθαίνουν.
Τι αλλάζει μετά το τέλος του «Buongiorno»
Μετά την ολοκλήρωση του «Buongiorno» την ερχόμενη Παρασκευή, το τηλεοπτικό σκηνικό μπαίνει σε φάση ανακατατάξεων, με τη Φαίη Σκορδά να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Η παρουσιάστρια θεωρείται ένα από τα πιο ισχυρά πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και ήδη το όνομά της συζητείται έντονα για την επόμενη επαγγελματική της κίνηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ενημέρωση από τη διοίκηση του MEGA για το μέλλον της συνεργασίας τους έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν φαίνεται να έχει πραγματοποιήσει επίσημες επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Παρά ταύτα, στο παρασκήνιο ακούγεται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής της στον ΑΝΤ1, όπου είχε σημειώσει σημαντικές επιτυχίες τα προηγούμενα χρόνια.
Το σενάριο για τη Σίσσυ Χρηστίδου
Η αποχώρηση της Φαίης Σκορδά δημιουργεί κενό στη συγκεκριμένη ζώνη του MEGA, γεγονός που έχει οδηγήσει τα στελέχη του σταθμού σε αναζήτηση εναλλακτικών λύσεων.
Μία από τις προτάσεις που εξετάστηκαν ήταν η μετακίνηση της Σίσσυς Χρηστίδου από τη σαββατοκυριακάτικη ζώνη σε καθημερινή πρωινή εκπομπή.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ιδέα αυτή δεν φαίνεται να συγκεντρώνει θετική ανταπόκριση από την παρουσιάστρια και τους βασικούς συνεργάτες της, οι οποίοι επιθυμούν να συνεχίσουν στο μοντέλο που έχουν ήδη χτίσει τα τελευταία χρόνια.
Η Ανθή Βούλγαρη στο προσκήνιο
Το επικρατέστερο σενάριο για τη νέα τηλεοπτική σεζόν φέρνει την Ανθή Βούλγαρη στο επίκεντρο των σχεδιασμών του MEGA.
Η δημοσιογράφος έχει καταγράψει σταθερή πορεία στο «Κοινωνία ώρα Mega» δίπλα στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και θεωρείται πρόσωπο που μπορεί να υποστηρίξει μια πιο ενημερωτική προσέγγιση στη συγκεκριμένη ζώνη.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κανάλι εξετάζει τη δημιουργία μιας αμιγώς ενημερωτικής εκπομπής με έμφαση στην πολιτική επικαιρότητα, την ανάλυση και τον σχολιασμό.
Στροφή του MEGA προς την ενημέρωση
Η απόφαση να μην συνεχιστεί η συνεργασία με τη Φαίη Σκορδά ερμηνεύεται από πολλούς ως ένδειξη της στρατηγικής επιλογής του σταθμού να αλλάξει τον χαρακτήρα της συγκεκριμένης ζώνης.
Με δεδομένο ότι η επόμενη τηλεοπτική περίοδος αναμένεται να έχει έντονο πολιτικό ενδιαφέρον, το MEGA φαίνεται πως επιθυμεί να επενδύσει περισσότερο στην ενημέρωση παρά στην ψυχαγωγία.
Το μοντέλο που συζητείται προσομοιάζει σε εκείνο που παρουσιάζουν στον ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε και η Μαρία Αναστασοπούλου, με έμφαση στις πολιτικές εξελίξεις, τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας και τον δημόσιο διάλογο.
Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές αποφάσεις αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα, με το ενδιαφέρον να παραμένει στραμμένο τόσο στο επόμενο επαγγελματικό βήμα της Φαίης Σκορδά όσο και στη μορφή που θα αποκτήσει το πρωινό πρόγραμμα του MEGA τη νέα σεζόν.
Πηγή: newsbeast.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.









































































































