Λίγο πριν αναχωρήσει για την προετοιμασία της, η Μαρία Σάκκαρη άνοιξε την καρδιά της για την προσωπική της ζωή και τον γάμο με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Τι είπε για τον γάμο
Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα μίλησε η Μαρία Σάκκαρη από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ετοιμαζόταν να ταξιδέψει για την προετοιμασία της και, μεταξύ άλλων, δέχτηκε ερωτήσεις για τον επικείμενο γάμο της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Όπως αποκάλυψε, μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει ακόμη οι προετοιμασίες, ωστόσο το ζευγάρι βιώνει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του.
«Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα οι προετοιμασίες του γάμου αλλά είμαστε πολύ ευτυχισμένοι και χαρούμενοι. Ακόμα δεν τα έχουμε σχεδιάσει όλα, δεν έχω βρει νυφικό ακόμα. Έχουμε καιρό. Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ» ανέφερε.
Μια σχέση που κρατά χρόνια
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είναι μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, καθώς η σχέση τους ξεκίνησε περίπου το 2020 και συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Παρά τη δημοσιότητα που τους περιβάλλει, οι δυο τους επιλέγουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή σε χαμηλούς τόνους, μακριά από τα φώτα.
Η στήριξη που κάνει τη διαφορά
Στην πορεία της σχέσης τους έχουν σταθεί ο ένας δίπλα στον άλλον σε σημαντικές στιγμές. Η ίδια έχει αναφερθεί δημόσια στον ρόλο που παίζει ο σύντροφός της στη ζωή και την καριέρα της, επισημαίνοντας πόσο σημαντική είναι η στήριξή του.
«Περνάω πάρα πολύ καλά με τον Κωνσταντίνο. Δεν έχει σημασία πόσες ημέρες βρισκόμαστε αλλά πόσο ωραίο περνάμε, όταν είμαστε μαζί. Είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου και δεν μου έχει πει ποτέ που πας, γιατί ταξιδεύεις τόσο, είναι ο άνθρωπος που με σπρώχνει να κάνει ό,τι κάνω με τον τρόπο που το κάνω τώρα. Κάθε φορά που ο Κωνσταντίνος είναι στην κερκίδα και με παρακολουθεί, γίνομαι καλύτερη. Μακάρι να μπορούσα να τον έχω σε κάθε αγώνα μαζί μου. Όταν έχω τους δικούς μου ανθρώπους στους αγώνες μου δίνει δύναμη» είχε εξομολογηθεί η Μαρία Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.


































































































