Ένας 61χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του νωρίς το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Κατερίνης-Θεσσαλονίκης, όταν το όχημά του ενεπλάκη σε καραμπόλα τριών αυτοκινήτων.
Το όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα
Όπως μεταδίδει το thestival.gr, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 61χρονος εξετράπη, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, από την πορεία του και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Εκεί συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο άλλα διερχόμενα οχήματα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός του πρώτου οχήματος τραυματίστηκε θανάσιμα και ανασύρθηκε νεκρός. Στα υπόλοιπα δύο οχήματα δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.
Η Τροχαία εξετάζει τα αίτια
Η Τροχαία Κατερίνης έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι αν ο θάνατος του 61χρονου οφείλεται σε παθολογικά αίτια, κάτι που αναμένεται να αποσαφηνιστεί μέσα από την ιατροδικαστική εξέταση (νεκροψία-νεκροτομή) που θα διενεργηθεί εντός της ημέρας.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.