Κανένα από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής δεν εμφανίστηκε μέχρι τις 8 το πρωί σε τρία εκλογικά τμήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ έχει ξεκινήσει η εκλογική διαδικασία.
Πρόκειται για τα εκλογικά τμήματα 445, 448, 450.
Η δικαστική αντιπρόσωπος σε ένα από τα τμήματα ενημέρωσε τον αστυνομικό που βρίσκεται στο εκλογικό κέντρο, ενώ «επιστράτευσε» μέλος εφορευτικής επιτροπής από άλλο τμήμα, ως προσωρινή λύση.
Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά πληρώνονται τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών 40 ευρώ την πρώτη Κυριακή και 30 την δεύτερη Κυριακή των εκλογών.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.


















![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-75x75.jpg)
















![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)






![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)





























































