Η Σοφία Καρβέλα έζησε ένα άκρως μαγικό καλοκαίρι στην Αντίπαρο μαζί με τα δυο της παιδιά και την μητέρα της, Άννα Βίσση.
Ωστόσο, η σχεδιάστρια μόδας έπρεπε να διακόψει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ελλάδα και να ταξιδέψει στο… Μεξικό! Ο λόγος ήταν ο γάμος ενός πολύ φιλικού της ζευγαριού, όπου η Σοφία Καρβέλα δεν θα μπορούσε να λείψει.
Η Σοφία Καρβέλα είδε την καλή της φίλη να παντρεύεται σε μια υπέροχη βραδιά που τα είχε όλα: πάρτι, νόστιμο φαγητό αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές.
Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα δεν συγκράτησε τα δάκρυά της και δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαλε τα κλάματα, όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.
Δείτε τις φωτογραφίες:





Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.













![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)































































