Μια θαλάσσια χελώνα που είχε παγιδευτεί σε σχοινιά, έσωσαν οι άνθρωποι στην παραλία Γεννάδι της Ρόδου.
Σύμφωνα με την ανάρτηση στο Facebook του κοινοτάρχη Γενναδίου, Σταύρου Ακκούρη, έμπειρος δύτης έβγαλε τη χελώνα στην ακτή, της έκανε τεχνητή αναπνοή και την απελευθέρωσε με τη βοήθεια άλλων λουόμενων από τα «δεσμά» της.
Η επιχείρηση διάσωσης είχε διάρκεια τεσσάρων ωρών, προτού η χελώνα αφεθεί ελεύθερη στο νερό ξανά.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Δύτης έκανε… τεχνητή αναπνοή σε θαλάσσια χελώνα που μπλέχτηκε σε σχοινιά![video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/07/Screenshot_539-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot λαθρομεταναστών[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/11/metanastes-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Γνωστή ιδιωτική κλινική στην Πεντέλη μετατρέπεται σε hotspot λαθρομεταναστών[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2019/11/metanastes-360x180.jpg)









































































![Alldaynews.gr Δύτης έκανε… τεχνητή αναπνοή σε θαλάσσια χελώνα που μπλέχτηκε σε σχοινιά![video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/07/Screenshot_539-750x375.jpg)







