Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τις απογευματινές ώρες της Τρίτης στην παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης λίγο πριν τον Αι – Γιάννη Στυλίδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα 55 ετών, κάτοικος της περιοχής, έχοντας κατεύθυνση από Καραβόμυλο προς Λαμία, συγκρούσθηκε με νταλίκα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.
Όπως είπε στο LamiaReport o 28χρονος οδηγός της νταλίκας, το αυτοκίνητο πάνω στην ελαφριά στροφή που υπάρχει στο σημείο, το είδε πρώτα να χτυπάει στις δεξιές μπάρες και στη συνέχεια στις αριστερές πριν κάνει τετ-α-κε στο οδόστρωμα.
Ο ίδιος προσπάθησε να το αποφύγει αλλά αυτό καρφώθηκε στο αριστερό μπροστινό μέρος της νταλίκας με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του οχήματος της.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο για να τη διακομίσει στο Νοσοκομείο Λαμίας, δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.
Στο σημείο επενέβη και η Πυροσβεστική με το ΑΤ Στυλίδας που ανέλαβε την προανάκριση.



To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)




































![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)

































































