Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διερευνά τα αίτια υπό τα οποία ξέσπασε η πυρκαγιά
Συναγερμός σήμανε λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε αεροσκάφος. Πιο συγκεκριμένα, ο κινητήρας αεροσκάφους που βρισκόταν σε στάση στην πίστα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» άρπαξε φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθεί κινητοποίηση.
Σύμφωνα με το Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, κ. Νίκο Λαγουδάκη, «η φωτιά ήταν μικρής έκτασης και κατασβήστηκε με φορητά μέσα πυρόσβεσης που διαθέτει το αεροδρόμιο». Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της Πυροσβεστικής, οι οποίοι και προχώρησαν σε έλεγχο του αεροσκάφους.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία διερευνά τα αίτια υπό τα οποία ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ η εταιρεία στην οποία ανήκει το αεροσκάφος, θα προχωρήσει σε περαιτέρω τεχνικό έλεγχο.
Το ευτυχές είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματίες.
neakriti.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































