Για κάθε μαγείρισσα που θέλει το καλύτερο στη κουζίνα της και στα φαγητά της, βρήκαμε μερικά υπέροχα tips για να ακολουθήσει!!!
– Ποτέ μην σπας τα αυγά πάνω σε καμπυλωτή επιφάνεια, όπως είναι τα πιάτα ή ένα μπολ. Σπάσε τα αυγά πάνω σε λείες επιφάνεις για να αποφύγεις να πέσουν τσόφλια μέσα στο πιάτο σου.
– Πριν κάνεις μία συνταγή που βρήκες στο ίντερνετ, διάβασε τα σχόλια που γράφουν άλλοι χρήστες που δοκίμασαν τη συνταγή. Θα σε σώσει από πολλά λάθη που θα έκανες.
– Όταν κάνεις ψητό κρέας, μαρινάρισέ το για 10 λεπτά αφού το έχεις ψήσει, και όχι πριν. Έτσι θα προσθέσεις πολύ μεγαλύτερη γεύση στο φαγητό σου.
-Πρόσθεσε καυτή σως στην πίτσα που περίσσεψε. Αυτό θα κάνει την πίτσα σου ακόμα πιο νόστιμη την άλλη μέρα και επίσης η καυτή σως θα την κρατήσει φρέσκια για πιο πολλές ώρες.
– Μην πετάς τις φλούδες από τυρί! Ρίξε ένα κομμάτι μέσα στη σούπα σου, άστην λίγη ώρα και μετά αφαίρεσέ την! Θα προσθέσει μοναδική γεύση στο πιάτο σου.
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.