27χρονη δασκάλα έπεσε από τον 27ο όροφο βγάζοντας selfie[Σκληρά Πλάνα]

Η 27χρονη μητέρα δύο παιδιών και κατ’ επάγγελμα δασκάλα, Sandra Manuela Da Costa Macedo, έχασε τη ζωή της στην πόλη του Παναμά προσπαθώντας να βγάλει μία selfie.

Η Macedo ήταν πορτογαλικής καταγωγής και βρέθηκε στην πόλη του Παναμά για ολιγοήμερες διακοπές.

Η γυναίκα έπεσε από τον 27ο όροφο και το περιστατικό κατεγράφη σε βίντεο από εργάτες παρακείμενης οικοδομής. Όπως φαίνεται στα παρακάτω πλάνα, η γυναίκα ανέβηκε σε κάγκελο για να πραγματοποιήσει τη μοιραία λήψη.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ

Οι αρχές διερευνούν τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού ενώ εξετάζονται πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η 27χρονη παρασύρθηκε στο κενό από ισχυρό ρεύμα αέρα. Όπως έγινε γνωστό, οι εργάτες που βρίσκονταν κοντά της είχαν φωνάξει να είναι προσεκτική και να απομακρυνθεί από το σημείο, κάτι που δεν έπραξε.

Μην το χάσεις:  Οργή για τη θανάτωση γορίλα όταν 4χρονος έπεσε στο κλουβί του [photos]

Η Πυροσβεστική του Παναμά ανάρτησε μάλιστα προειδοποιητικό μήνυμα στο Twitter μετά την τραγωδία, καλώντας τους πολίτες να μην αποτολμούν τέτοιου είδους λήψεις. «Καλύτερα να χάνεις ένα λεπτό από τη ζωή σου, παρά τη ζωή σου σε ένα λεπτό», το μήνυμα της τοπικής αρχής.

Σύμφωνα με την έρευνα του All India Institue of Medical Sciences – κατά την οποία εξετάστηκαν αναφορές θανάτων από το 2011 έως το 2017 – τουλάχιστον 259 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, προσπαθώντας να τραβήξουν μια selfie υπό πολύ επικίνδυνες συνθήκες.

Μην το χάσεις:  Επίθεση από πολίτη δέχθηκε ο Ντέιβιντ Κάμερον[Video]

news247.gr

loading...