Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ο αλ Νταγκιστάνι ήταν διοικητής Πληροφοριών του ISIS
Ο τζιχαντιστής του Ισλαμικού Κράτους που εμφανίστηκε στο βίντεο-προπαγάνδα με το 10χρονο παιδί να εκτελεί δύο άντρες ως Ρώσους πράκτορες, φέρεται να σκοτώθηκε σε συγκρούσεις στο Κομπάνι της Συρίας.
Ο άντρας, που πιστεύεται ότι είναι ο Αμπού Σαάντ αλ Νταγκιστάνι στο συγκεκριμένο βίντεο στέκεται δίπλα στο παιδί και λέει ότι οι κατάσκοποι βρίσκονται πλέον στα χέρια των νεαρών λιονταριών του Χαλιφάτου, πριν ο 10χρονος τους εκτελέσει.
Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ο αλ Νταγκιστάνι ήταν διοικητής Πληροφοριών του ISIS.
protothema.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)










































































