«Και η ΝΔ με τα μόνιμα χαράτσια, τον ΕΝΦΙΑ, τον ΦΠΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ που δεν θα τα καταργήσει, αλλά θα τους αλλάξει απλά όνομα, διαβεβαιώνουν τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους ότι δεν θα αυξήσουν τους φορολογικούς συντελεστές», δήλωσε ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για την αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τον ΕΝΦΙΑ.
«Γι’ αυτό, την επόμενη μέρα πρέπει να βγει δυνατό το ΚΚΕ για να διεκδικήσει: κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, αφορολόγητο 40.000 ευρώ για κάθε λαϊκή οικογένεια και 45% φόρο μόνο στο μεγάλο κεφάλαιο», κατέληξε στην δήλωσή του ο κ. Κουτσούμπας.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)












































































