Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας βάφτισαν τον δεύτερο γιο τους στο εκκλησάκι του Island στη Βάρκιζα, στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου.

Ο μικρός πήρε το όνομα του παππού του Δημήτρη, του πατέρα της μητέρας του. Νονοί ήταν η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι και ο επιστήθιος φίλος της Φαίης, Σάββας Τζεβελέκης.

Στη βάφτιση παρευρέθησαν 280 καλεσμένοι, ανάμεσα στους οποίου ήταν και μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και της showbiz.
























Πηγή: TheTOC.gr, Φωτογραφίες: TheTOC.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.

![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-75x75.jpg)





































![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-360x180.jpg)


























































![Alldaynews.gr Χριστίνα Παππά: «Ήμουν καταπιεσμένη από το σπίτι κι έτρωγα το ξύλο της αρκούδας»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2021/10/xristina_pappa-120x86.jpg)



