Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν μπροστά στις κάμερες σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση του Παναμά, όταν ένας ποδοσφαιριστής πλάκωσε τον προπονητή του επειδή τον αντικατέστησε.
Ο Μανουέλ Τόρες της Πλάζα Αμαντόρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μετά τη λήξη του αγώνα με την Αράμπε Ουνίδο. Λίγο η ήττα, λίγο το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του, τον οδήγησαν σε μια κίνηση που έγινε πρώτο θέμα στη χώρα αφού αποφάσισε να γρονθοκοπήσει τον κόουτς, ο οποίος πάντως συγκράτησε την ψυχραιμία του.
iefimerida.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.





























![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)








































































