Η Κατερίνα Στανίση δέχτηκε την πρόταση του Απόστολου Γκλέτσου και κατέβηκε πρώτη φορά υποψήφια με την Τελεία.
Μπορεί το κόμμα του Γκλέτσου να μην κατάφερε να μπει στη Βουλή αλλά η τραγουδίστρια συγκέντρωσε τους περισσότερους σταυρούς από τους υποψήφιους με την Τελεία στο νομό Ημαθίας.
Η Κατερίνα Στανίση πήρε 1.005 ψήφους (με ενσωμάτωση 93,7%), ενώ δεύτερος έρχεται ο Χρήστος Ζαρκάδας με 598.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.



































![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)












![Alldaynews.gr Έλληνες celebrities που άλλαξαν το όνομά τους – Ποιός είναι ο Πάκας και ποιά η Καρπούζη; [photos]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/07/hristos-politis-360x180.jpg)



















































