Η Τζόρνταν Καρβέρ αποφάσισε να αφήσει για λίγο την πασαρέλα και να ασχοληθεί με το μποξ, παίρνοντας μέρος σε έναν αγώνα.
Η 28χρονη Γερμανίδα έχει ρίζες από Ιταλία και εδρεύει στην Αμερική. Το πραγματικό της όνομα είναι Ίνα – Μαρία Σνίτζερ και έχει αρχίσει την προετοιμασία της για τον επαγγελματικό αγώνα μεταξύ celebrities με την Μέλανι Μίλερ.
Η Καρβέρ θα αντιμετωπίσει αύριο για το Professional Celebrity Boxing Match την Γερμανίδα τηλεοπτική περσόνα σε έναν αγώνα που θα καθηλώσει…
Εσάς μπορούν να σας καθηλώσουν οι παρακάτω φωτογραφίες του μοντέλου – πυγμάχου…!
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.







![Alldaynews.gr Ρίγη συγκίνησης από 20χρονο που έπιασε τον Σταυρό- Η τραγική του ιστορία[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/01/stavros_theofaneia-75x75.jpg)
















![Alldaynews.gr Ρίγη συγκίνησης από 20χρονο που έπιασε τον Σταυρό- Η τραγική του ιστορία[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/01/stavros_theofaneia-360x180.jpg)






![Alldaynews.gr Νεαρός στη λαϊκή τα “Χώνει” στα γερόντια: «Ρε μ@.@κες – Θα πεθάνετε ρε πάτε καλα;»[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/03/laiki-360x180.jpg)



![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)







![Alldaynews.gr Γιώργος Παπαδάκης: Δάκρυσε στον αέρα του Πρωινού[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/09/papadakis-360x180.jpg)


























































