Η σχέση του Δημήτρη Ουγγαρέζου και του Γιώργου Λιάγκα έχουν αποκατασταθεί τους τελευταίους μήνες και οι κοινές φωτογραφίες των δύο παρουσιαστών πριν καιρό είχαν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως.
Η αναθέρμανση αυτή μάλιστα, οδήγησε σε μία …ψύχρα με τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος σε συνέντευξη του χθες ανέφερε πως οι δημόσιες εμφανίσεις τους προκάλεσαν σύγχυση στους τηλεθεατές.
Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήκει τηλεοπτικά στον ΑΝΤ1 πλέον και οι σχέσεις με το ζευγάρι του Πρωινού φαίνεται να συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν.
Απόδειξη η φωτογραφία που ανέβασε η Φαίη Σκορδά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στην οποία έθαψε κυριολεκτικά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στην άμμο! «Το ήθελε όμως» έγραψε η παρουσιάστρια η οποία μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης στην Τήνο… κι από ότι φαίνεται η παρέα των διακοπών μεγαλώνει!
Πηγές: zappit.gr, Instagram: @fskorda
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.
![Alldaynews.gr Τραγωδία στην Σύρο: Έπινε το Tσιπουράκι του, τον Tσίμπησε Mέλισσα και Ξεψύχησε λίγο Aργότερα[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/11/ekav_melissa-75x75.jpg)

















![Alldaynews.gr Τραγωδία στην Σύρο: Έπινε το Tσιπουράκι του, τον Tσίμπησε Mέλισσα και Ξεψύχησε λίγο Aργότερα[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/11/ekav_melissa-360x180.jpg)
















































































![Alldaynews.gr Τραγωδία στην Σύρο: Έπινε το Tσιπουράκι του, τον Tσίμπησε Mέλισσα και Ξεψύχησε λίγο Aργότερα[photo]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2022/11/ekav_melissa-120x86.jpg)





