Νεκρή μέσα στο σπίτι της βρέθηκε η 70χρονη γυναίκα από την Αλιστράτη του δήμου Ν. Ζίχνης, από γείτονές της που την αναζήτησαν, καθώς είχε μέρες να δώσει σημεία ζωής.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Μηνά Γεωργιάδη, τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας “δείχνουν” εγκληματική ενέργεια, καθώς ο θάνατος της ηλικιωμένης προήλθε από ασφυξία!
Την έρευνα της υπόθεσης κάνει η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.
star.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-75x75.jpg)






























![Alldaynews.gr Άδωνις Γεωργιάδης: Ισχυρίζεται σε ζωντανή μετάδοση ότι τα εστιατόρια δεν έχουν μείωση τζίρου, επικαλείται το ChatGPT, ρωτάει το ChatGPT κι αυτό τον βγάζει… ψεύτη [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/09/adonis-chat-gpt-FB-360x180.jpg)






























































