Τραγωδία: Πέθανε 39χρονη στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της
Μια 39χρονη γυναίκα που κυοφορούσε το παιδί της στον έκτο μήνα έχασε ξαφνικά τη ζωή της, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία των Καλημεριάνων.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 17 Αυγούστου, όταν η έγκυος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις της.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή την ίδια και το αγέννητο παιδί της.
Έχασε τις αισθήσεις της κατά τη διάρκεια της διαδρομής
Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, η 39χρονη βρισκόταν μαζί με τον σύζυγό της και επέστρεφαν από εκδρομή, όταν αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και ακολούθησε άμεση κινητοποίηση για τη μεταφορά της στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Οι σχετικές αναφορές διαφέρουν ως προς τον τρόπο διακομιδής της, καθώς ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άλλες ότι την οδήγησε στο νοσοκομείο ο σύζυγός της.
Υπέστη διαδοχικές εμβολές
Όπως αναφέρει το eviaonline.gr, η 39χρονη φέρεται να υπέστη διαδοχικές εμβολές, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας της να επιδεινωθεί ραγδαία.
Παρά την άμεση κινητοποίηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και τις επίμονες προσπάθειες για να την επαναφέρουν, η γυναίκα κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.
Οι πρώτες πληροφορίες εμφανίζουν διαφορά και ως προς την ακριβή ώρα του θανάτου της, καθώς άλλες αναφορές τοποθετούν την τραγική κατάληξη περίπου στις 02:00 και άλλες κοντά στις 05:00 το πρωί.
Οι γιατροί δεν κατάφεραν να σώσουν ούτε το έμβρυο που κυοφορούσε, με την οικογένεια της γυναίκας να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια διπλή και αβάσταχτη απώλεια.

Βυθίστηκαν στο πένθος οι Καλημεριάνοι
Η είδηση του θανάτου της 39χρονης προκάλεσε βαθιά θλίψη στους συγγενείς, στους φίλους και σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία των Καλημεριάνων.
Η οικογένειά της είναι ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στην περιοχή, γεγονός που κάνει την απώλεια ακόμη πιο συγκλονιστική για τους κατοίκους.
«Το χωριό μας έχει βυθιστεί στο πένθος. Δυστυχώς χάθηκε μια πολύ νέα και αγαπητή γυναίκα», είπε ο πρόεδρος της κοινότητας Καλημεριάνων στο evima.gr
Η χαρά και η προσμονή για τον ερχομό του παιδιού μετατράπηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε ανείπωτο θρήνο, αφήνοντας την οικογένεια να προσπαθεί να διαχειριστεί την τραγική απώλεια.
Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο θάνατος της 39χρονης αναμένεται να διερευνηθούν από τις αρμόδιες Αρχές.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.









































































































