Θεσσαλονίκη: Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος περιγράφει την πτώση του διαρρήκτη στον φωταγωγό (VIDEO)

Στον φωταγωγό πολυκατοικίας στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης εγκλωβίστηκε την Τρίτη ένας επίδοξος διαρρήκτης.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος σκόπευε να κλέψει διαμέρισμα, όμως όταν κατάλαβε ότι επέστρεψαν οι ένοικοι, γύρισε στον φωταγωγό με σκοπό να βγει στη σκάλα της πολυκατοικίας και να φύγει.

Δεν τα κατάφερε όμως και εγκλωβίστηκε στο φωταγωγό, για να γίνει αργότερα αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, που τον ρώτησε «τι κάνει εκεί» για να λάβει την απάντηση πως «μοίραζε φυλλάδια».

Μην το χάσεις:  Ολονυχτία με φασολάδα και Μαργαρίτη- Οι αγρότες κατασκηνώνουν στο Σύνταγμα[photos][video]

Ο κάτοικος κάλεσε την Πυροσβεστική, που απεγκλώβισε τον επίδοξο διαρρήκτη, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένα τα δύο του πόδια.

«Μπήκε στο σπίτι την ώρα που λείπαμε όλοι, μπήκε από τον φωταγωγό που επικοινωνεί με το μπάνιο μας. Στην προσπάθεια του να διαφύγει έπεσε στον φωταγωγό και έσπασε και τα δύο του πόδια. Ευτυχώς, ότι μας πήρε το είχε επάνω του και το πήραμε πίσω», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος.

Μην το χάσεις:  Βόλος: Συνελήφθη ο 17χρονος που έδωσε την «παραγγελιά» για τη δολοφονία 29χρονου

«Την ώρα που πήγε ο σύζυγός μου να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού , αυτός είχε βάλει τον σύρτη από πίσω με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει ο άνδρας μου, να κλείσει ξανά την πόρτα και να κλειδώσει. Αυτός, επειδή τρόμαξε, πήγε να φύγει με τον ίδιο τρόπο έπεσε στο κενό», πρόσθεσε.

Δείτε όλα όσα είπε στην «Καλημέρα Ελλάδα»:

loading...