Το αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων έχει τη μαγική ιδιότητα να είναι πάντα πολύ καλύτερο από το άθροισμα των μερών...
ΠερισσότεραDetailsΑν και Βρετανός, ο Τζέιμι Όλιβερ φτιάχνει πένες με λουκάνικα με μία σάλτσα μεσογειακή, που θα σου αρέσει πολύ! Και...
ΠερισσότεραDetailsΈνα πιάτο που θα ενθουσιάσει για τη νοστιμιά του και την παρουσία του. Ιδανικό για έναν μπουφέ σε μια συγκέντρωση...
ΠερισσότεραDetailsΜια μαρμελάδα αρωματική και νόστιμη που θα φτιάξετε πανεύκολα με την προσθήκη πολύ μικρής ποσότητας ζάχαρης. Εγώ την έφτιαξα με...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 10 μικρά σουβλάκια 250g κρέας κοτόπουλου από τα μπουτάκια, κομμένο σε μικρά κομμάτια ελαιόλαδο καλαμάκια λευκό σουσάμι κρεμμυδάκια...
ΠερισσότεραDetailsΘα πρέπει να υπήρχε κάποια εποχή που κάθε γαλλικό εστιατόριο που εκτιμούσε τον εαυτό του, είχε αυτό το πιάτο στο...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 600ml κρέμα γάλακτος (double cream) 4 μεγάλα αυγά θαλασσινό αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 60g τριμμένο τσένταρ 60g διάφορα τυριά...
ΠερισσότεραDetailsΞέρετε ποια λέω, εκείνα τα ανοιχτόχρωμα μαλακά μπισκότα που είναι κολλημένα ανά δύο με λίγη μαρμελάδα. Τα λέμε και βουτήματα...
ΠερισσότεραDetailsΓια να ψηθούν σωστά τα αυγά πρέπει το ασπράδι μόλις να έχει στερεoποιηθεί και ο κρόκος να είναι μελάτος. Το...
ΠερισσότεραDetailsΈνα από τα εμβληματικά πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας που έθρεψε πολλές γενιές και είναι περασμένο στο DNA πολλών καλοφαγάδων...
ΠερισσότεραDetailsΕίναι τόσο νόστιμο και αρωματικό αυτό το κέικ και είναι το μόνο σχεδόν που φτιάχνει στο σπίτι της η Ελένη,...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 35 μακαρόν Για τα μακαρόν 250g ψιλοτριμμένα αμύγδαλα 350g άχνη ζάχαρη (icing sugar) 150g φίνα ζάχαρη(caster sugar) 215g...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 500γρ πένες ολικής αλέσεως 3 κουταλιές αλεύρι ολικής 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 ποτήρια φρέσκο γάλα ελαφρύ 1/2 κουταλάκι αλάτι...
ΠερισσότεραDetailsΟι κεφτέδες, κανονικά γίνονται με κιμά. Αυτοί όμως οι χορτοφαγικοί, είναι πραγματικά πολύ γευστικοί. Το αρχικό ψήσιμο των καρότων στο...
ΠερισσότεραDetailsΚάτι έχω πάθει με το ρυζόγαλο τελευταία και προσπαθώ να το δω σαν ένα επιδόρπιο που μπορεί να φτιαχτεί και να...
ΠερισσότεραDetailsΣτην απίθανη περίπτωση που μείνει τσουρέκι στο σπίτι και σας κάνει τη χάρη να ξεραθεί λιγάκι, κάντε το αβγοφέτες και...
ΠερισσότεραDetailsΟι παλαιότεροι θα θυμούνται το πιάτο αυτό που ήταν πολύ της μόδας την δεκαετία του 1980. Το μαύρο πιπέρι έχει...
ΠερισσότεραDetailsΓια τους λάτρεις του είδους υπάρχει και μια ακόμα συνταγή που θα σας ενθουσιάσει και συνοδεύει άπειρα πιάτα. Αν αποφεύγετε...
ΠερισσότεραDetailsΜια πολύ εύκολη και απλή σαλάτα με βασικό συστατικό το κέιλ, το λαχανικό που προτιμά και η Γουίνεθ Πάλτροου για...
ΠερισσότεραDetailsΣτο βιβλίο ‘Il ladro di merendine’ ένα δημοφιλές μυθιστόρημα της Σικελίας, ο αρχηγός της αστυνομίας δέχεται ένα τηλεφώνημα στο σπίτι...
ΠερισσότεραDetailsΚαθαρίζουμε και πλένουμε τα μικρά κοτοπουλάκια και τα βάζουμε να σουρώσουν. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, ταμπάσκο, θυμάρι και αλείφουμε μέσα...
ΠερισσότεραDetailsΓια την πολύ νόστιμη αυτή σαλάτα, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε αληθινό, βιολογικό καλαμπόκι και όχι τα μεταλλαγμένα γενετικά αμερικάνικα καλαμπόκια με...
ΠερισσότεραDetailsΠοσότητα για 2 φλιτζάνια Πλένετε και στεγνώνετε καλά τα πορτοκάλια. Κόβετε το πάνω και κάτω μέρος τους (αφαλός/ουρά). Με ένα...
ΠερισσότεραDetailsYλικά για 35 μπαλάκια 240γρ κόκκινα φασόλια (μία κονσέρβα) 1 ποτήρι κινόα 1 1/2 ποτήρι νερό 70γρ τοματοπελτέ 1 φέτα...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 700γρ κιμά από κοτόπουλο 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο 4 σκελίδες...
ΠερισσότεραDetailsΕίναι γνωστό ότι υπάρχουν πάμπολλες συνταγές για την μπουγιαμπέσα, την κλασική γαλλική ψαρόσουπα. Ανάλογα με τον τόπο, τα ψάρια και...
ΠερισσότεραDetailsΤο ευχάριστο με αυτήν τη συνταγή είναι ότι μπορεί να γίνει με όποιο λαχανικό σας αρέσει, ακόμα και με καρότα...
ΠερισσότεραDetailsΣε μια κατσαρόλα βάζουμε νερό και λίγο αλάτι , μόλις αρχίσει να βράζει βάζουμε τις φαρφάλες , τις βράζουμε για...
ΠερισσότεραDetailsΜια φανταστική σαλάτα που χαίρεσαι να την βλέπεις και ακόμα περισσότερο να την τρως. Φίλοι μας να είστε σίγουροι ότι...
ΠερισσότεραDetailsΗ θρυλική Μέριλιν Μονρό έλεγε ότι είχε κάθε μέρα για πρωινό, δύο ωμά αυγά μέσα σε γάλα. Το 1952, φωτογραφήθηκε...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 6 Για τη ζύμη 400g σφολιάτα 30g άχνη ζάχαρη Για την κρέμα πατισερί 500ml γάλα ημίπαχο 1 φασόλι...
ΠερισσότεραDetailsΟδηγίες Πλένουμε το ρύζι μας, σε μια κατσαρόλα βάζουμε το νερό και το βράζουμε ενώ μόλις βράσει το στραγγίζουμε. Σε...
ΠερισσότεραDetailsΓια τους φανατικούς φαν του σκόρδου. Αν το αποθηκεύσετε στο ψυγείο σας σ’ ένα αεροστεγές δοχείο, θα κρατήσει τρεις εβδομάδες...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 3 κουταλιές γιαούρτι 2% 2 κουταλιές sour cream 4 κουταλάκι σάλτσα χορσράντις 100γρ καπνιστή πέστροφα, ψιλοκομμένη 2 αυγά βραστά,...
ΠερισσότεραDetailsΗ ελληνική αγορά των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών βρίσκεται σε φάση ραγδαίας ανάπτυξης, με νέους παρόχους να ενισχύουν συνεχώς την ποικιλία...
ΠερισσότεραDetailsΟ Έλληνας γιατρός Εμμανουήλ Κατσάνης, με καταγωγή από τη Νάξο, κατάφερε να φέρει μια ριζοσπαστική αλλαγή στη θεραπεία της λευχαιμίας....
ΠερισσότεραDetailsΜια οικογένεια που όλοι θαύμαζαν, με κοπέλες που η ομορφιά και η καλοσύνη τους έγιναν θρύλος, αφανίστηκε βάναυσα κατά τη...
ΠερισσότεραDetails © 2023 Alldaynews.gr
Μέλος του topics.gr