Υλικά για 6 φέτες 3 αυγά 100g λυωμένο βούτυρο 55g αλεύρι 1 κ.σ. baking powder 1 πρέζα αλάτι 100g τριμμένο...
ΠερισσότεραDetailsΜε το άκουσμα της λέξης ψητή χοιρινή κοιλιά, μου έρχεται να τρέξω στο χασάπη και να παραγγείλω μία για τους...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 500g κιμά από αρνί ή μοσχάρι με 20% λιπαρά ή ανάμικτο 2 κ.τ. κύμινο 2 κ.σ. σουμάκ 2 κ.σ....
ΠερισσότεραDetailsΓια ένα διαφορετικό, αλμυρό cheesecake –ότι πρέπει για πάρτι– που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους. Υλικά 1.5 kg πατάτες για...
ΠερισσότεραDetailsΤο αλεύρι το αγόρασα από το Αλευροπωλείο στην Ευρυπίδου. Έχει εξαιρετικά άλευρα για κάθε περίσταση και πρόθυμα παιδιά να σας...
ΠερισσότεραDetailsΜια παραλλαγή του κομψού γαλλικού γλυκού στη σοκολατένια του εκδοχή ή αλλιώς μια γαλλίδα που «ξυπνάει» με ιταλικό εσπρέσο αλλά…...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 250g κους κους 1 κ.τ. κύμινο (σκόνη) 1 κ.τ. καπνιστή πάπρικα θαλασσινό αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1 μέτριο κρεμμύδι...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 6 Για τα μπισκότα παρμεζάνας 150g τριμμένη παρμεζάνα 150g ανάλατο βούτυρο 200g αλεύρι 2 κρόκοι αυγών Για τη...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 1 φύλλο σφολιάτας 1 κουταλιά βούτυρο 2-3 πράσα ψιλοκομμένα 200γρ γιαούρτι 2% 150γρ ταλαγάνι τριμμένο 2 αυγά 2-3 κουταλιές...
ΠερισσότεραDetailsΜια πολύ νόστιμη συνταγή της μεσογειακής κουζίνας που συνοδεύει άψογα πολλά πιάτα της. Σερβίρεται σαν απολαυστικό ντιπ για τραγανά λαχανικά...
ΠερισσότεραDetailsΤα μήλα ήταν από τη Λιβαδειά, δώρο από τη μαμά της Αντωνίας και τα σταφύλια από την Κρήτη, δώρο από...
ΠερισσότεραDetailsΑν έχετε συσκευή για βάφλες, μπορείτε να κάνετε πατάτες hash browns που γίνονται πολύ τραγανές απ’ έξω και απίστευτα μαλακές...
ΠερισσότεραDetailsΗ εύκολη λύση για ένα νόστιμο μικρογεύμα της στιγμής. Προθέρμανση του φούρνου στους 200°. Αλευρώστε ελαφρά μια επιφάνεια και πλάστε...
ΠερισσότεραDetailsΤο αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων έχει τη μαγική ιδιότητα να είναι πάντα πολύ καλύτερο από το άθροισμα των μερών...
ΠερισσότεραDetailsΑν και Βρετανός, ο Τζέιμι Όλιβερ φτιάχνει πένες με λουκάνικα με μία σάλτσα μεσογειακή, που θα σου αρέσει πολύ! Και...
ΠερισσότεραDetailsΈνα πιάτο που θα ενθουσιάσει για τη νοστιμιά του και την παρουσία του. Ιδανικό για έναν μπουφέ σε μια συγκέντρωση...
ΠερισσότεραDetailsΜια μαρμελάδα αρωματική και νόστιμη που θα φτιάξετε πανεύκολα με την προσθήκη πολύ μικρής ποσότητας ζάχαρης. Εγώ την έφτιαξα με...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 10 μικρά σουβλάκια 250g κρέας κοτόπουλου από τα μπουτάκια, κομμένο σε μικρά κομμάτια ελαιόλαδο καλαμάκια λευκό σουσάμι κρεμμυδάκια...
ΠερισσότεραDetailsΘα πρέπει να υπήρχε κάποια εποχή που κάθε γαλλικό εστιατόριο που εκτιμούσε τον εαυτό του, είχε αυτό το πιάτο στο...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 600ml κρέμα γάλακτος (double cream) 4 μεγάλα αυγά θαλασσινό αλάτι φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 60g τριμμένο τσένταρ 60g διάφορα τυριά...
ΠερισσότεραDetailsΞέρετε ποια λέω, εκείνα τα ανοιχτόχρωμα μαλακά μπισκότα που είναι κολλημένα ανά δύο με λίγη μαρμελάδα. Τα λέμε και βουτήματα...
ΠερισσότεραDetailsΓια να ψηθούν σωστά τα αυγά πρέπει το ασπράδι μόλις να έχει στερεoποιηθεί και ο κρόκος να είναι μελάτος. Το...
ΠερισσότεραDetailsΈνα από τα εμβληματικά πιάτα της κλασικής γαλλικής κουζίνας που έθρεψε πολλές γενιές και είναι περασμένο στο DNA πολλών καλοφαγάδων...
ΠερισσότεραDetailsΕίναι τόσο νόστιμο και αρωματικό αυτό το κέικ και είναι το μόνο σχεδόν που φτιάχνει στο σπίτι της η Ελένη,...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά για 35 μακαρόν Για τα μακαρόν 250g ψιλοτριμμένα αμύγδαλα 350g άχνη ζάχαρη (icing sugar) 150g φίνα ζάχαρη(caster sugar) 215g...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 500γρ πένες ολικής αλέσεως 3 κουταλιές αλεύρι ολικής 3 κουταλιές ελαιόλαδο 2 ποτήρια φρέσκο γάλα ελαφρύ 1/2 κουταλάκι αλάτι...
ΠερισσότεραDetailsΟι κεφτέδες, κανονικά γίνονται με κιμά. Αυτοί όμως οι χορτοφαγικοί, είναι πραγματικά πολύ γευστικοί. Το αρχικό ψήσιμο των καρότων στο...
ΠερισσότεραDetailsΚάτι έχω πάθει με το ρυζόγαλο τελευταία και προσπαθώ να το δω σαν ένα επιδόρπιο που μπορεί να φτιαχτεί και να...
ΠερισσότεραDetailsΣτην απίθανη περίπτωση που μείνει τσουρέκι στο σπίτι και σας κάνει τη χάρη να ξεραθεί λιγάκι, κάντε το αβγοφέτες και...
ΠερισσότεραDetailsΟι παλαιότεροι θα θυμούνται το πιάτο αυτό που ήταν πολύ της μόδας την δεκαετία του 1980. Το μαύρο πιπέρι έχει...
ΠερισσότεραDetailsΓια τους λάτρεις του είδους υπάρχει και μια ακόμα συνταγή που θα σας ενθουσιάσει και συνοδεύει άπειρα πιάτα. Αν αποφεύγετε...
ΠερισσότεραDetailsΜια πολύ εύκολη και απλή σαλάτα με βασικό συστατικό το κέιλ, το λαχανικό που προτιμά και η Γουίνεθ Πάλτροου για...
ΠερισσότεραDetailsΣτο βιβλίο ‘Il ladro di merendine’ ένα δημοφιλές μυθιστόρημα της Σικελίας, ο αρχηγός της αστυνομίας δέχεται ένα τηλεφώνημα στο σπίτι...
ΠερισσότεραDetailsΚαθαρίζουμε και πλένουμε τα μικρά κοτοπουλάκια και τα βάζουμε να σουρώσουν. Τα πασπαλίζουμε με αλάτι, ταμπάσκο, θυμάρι και αλείφουμε μέσα...
ΠερισσότεραDetailsΓια την πολύ νόστιμη αυτή σαλάτα, προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε αληθινό, βιολογικό καλαμπόκι και όχι τα μεταλλαγμένα γενετικά αμερικάνικα καλαμπόκια με...
ΠερισσότεραDetailsΠοσότητα για 2 φλιτζάνια Πλένετε και στεγνώνετε καλά τα πορτοκάλια. Κόβετε το πάνω και κάτω μέρος τους (αφαλός/ουρά). Με ένα...
ΠερισσότεραDetailsYλικά για 35 μπαλάκια 240γρ κόκκινα φασόλια (μία κονσέρβα) 1 ποτήρι κινόα 1 1/2 ποτήρι νερό 70γρ τοματοπελτέ 1 φέτα...
ΠερισσότεραDetailsΥλικά 700γρ κιμά από κοτόπουλο 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο 2 κουταλάκια φρέσκο τζίντζερ ψιλοκομμένο 4 σκελίδες...
ΠερισσότεραDetailsΕίναι γνωστό ότι υπάρχουν πάμπολλες συνταγές για την μπουγιαμπέσα, την κλασική γαλλική ψαρόσουπα. Ανάλογα με τον τόπο, τα ψάρια και...
ΠερισσότεραDetailsΤο ευχάριστο με αυτήν τη συνταγή είναι ότι μπορεί να γίνει με όποιο λαχανικό σας αρέσει, ακόμα και με καρότα...
ΠερισσότεραDetailsInvesting in Greek real estate offers unique opportunities, from historic city centers to rapidly developing coastal and suburban areas. But...
ΠερισσότεραDetailsΈνας ταπεινός ιερέας από το χωριό Μελισσόγλου, ο πατέρας Ελευθέριος, αφιερώνει τη ζωή του στη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, χωρίς...
ΠερισσότεραDetailsΗ ιστορία της Ζινέτ Λακάζ, μιας εντυπωσιακής ηθοποιού του ελληνικού κινηματογράφου, παραμένει μέχρι σήμερα γεμάτη μυστήριο. Παρότι εμφανίστηκε σε μόλις...
ΠερισσότεραDetails
© 2023 Alldaynews.gr
Μέλος του topics.gr
















