Την απόφαση να πουλήσει τα μετάλλια που κατέκτησε με μεγάλο μόχθο από τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, στο Λονδίνο και τέλος στο Ρίο πήρε ο Παύλος Μάμαλος, για να μπορέσει να συγκεντρώσει χρήματα για να υποβληθεί σε μια επέμβαση.
Ο Παύλος Μάμαλος είχε κατακτήσει το χρυσό στο Ρίο, το χάλκινο στο Λονδίνο και τέλος το ασημένιο στο Πεκίνο.

Πηγή: sport-fm
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.










![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-75x75.jpg)












![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)














































































