Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εξαιρετικός, ο διαιτητής Καλογερόπουλος τα έκανε… μαντάρα στο πρώτο τέταρτο και ο ΠΑΟΚ ήταν για έναν ακόμα εκτός έδρας κατώτερος των περιστάσεων, με το 3-0 να τα λέει όλα για την εικόνα του ματς
Οι Αρκάδες μπήκαν φουριόζοι στο ματς και τελικά το «καθάρισαν» πολύ γρήγορα, ενώ ο ΠΑΟΚ χωρίς καμία συγκέντρωση έγινε έρμαιο στις διαθέσεις των επιθετικών των γηπεδούχων. Κάπως έτσι το 3-0 του ημιχρόνου είχε κρίνει τα πάντα από πολύ νωρίς και μετέτρεψε το δεύτερο μέρος σε τυπική διαδικασία.
Πηγές: onsports.gr, sports24.gr
Τώρα όλες οι ειδήσεις του alldaynews.gr στο Google News.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.


































![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)





























































![Alldaynews.gr Χαμός σε Βάφτιση! Η Νονά έκανε Λάθος το όνομα του παιδιού προκαλώντας… εγκεφαλικό στη μάνα[video]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2023/08/vaftisi-360x180.jpg)






