Νέα δεδομένα στην παράσυρση ποδηλάτη στη συμβολή των οδών Δενδροποτάμου με 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους το μεσημέρι της Πέμπτης (22/9).
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ο σοβαρά τραυματίας ποδηλάτης είναι 16 ετών, ενώ το όχημα που τον παρέσυρε είναι υπηρεσιακό της Αστυνομίας.
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο νεαρός διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει σοβαρά τραύματα και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι το παρμπρίζ του αυτοκινήτου είναι σπασμένο ενδεχομένως γιατί ο ποδηλάτης βρέθηκε πάνω σε αυτό πριν καταλήξει στο οδόστρωμα.
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.




























![Alldaynews.gr Δείτε πώς θα κατοχυρώσετε σύνταξη στα 60 [ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2016/10/syntaxi-360x180.jpg)














































































