Ξύλο στη μέση του δρόμου έπαιξαν δύο οδηγοί στην Πάτρα δι’ ασήμαντον αφορμήν: μία μικρή σύγκρουση μεταξύ των οχημάτων τους.
Οι δύο άνδρες κατέβηκαν προκειμένου να διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς.
Η μία κουβέντα έφερε την άλλη με συνέπεια οι οδηγοί να πιαστούν στα χέρια και να μετατρέψουν την Ελευθερίου Βενιζέλου σε…ρινγκ!!!
Όπως φαίνεται στο βίντεο οι οδηγοί έπεσαν στο οδόστρωμα γρονθοκοπώντας ο ένας τον άλλον και οι αυτόπτες μάρτυρες δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν.
Τελικά, με την επεμβαση των ψυχραιμότερων ο καβγάς έληξε.
Πηγές: topontiki.gr, patrastimes.gr
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.












![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-75x75.jpg)












![Alldaynews.gr Έκτακτο Επίδομα: Ποιοι θα δούν σήμερα τα 800€ στο λογαριασμό τους![Όλες οι Ημερομηνίες]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2020/04/epidoma-360x180.jpg)













































































