Ο Πασχάλης Τερζής έδωσε το «παρών» σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.
Ο Πασχάλης Τερζής, που έχει επιλέξει τον τελευταίο καιρό να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, βρίσκεται μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής περνώντας ποιοτικά το χρόνο του.
Ο λαϊκός τραγουδιστής παρευρέθηκε την Δευτέρα σε φιλικό αγώνα των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.
Ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκε με τους παίκτες των δύο ομάδων και τράβηξε τα βλέμματα. Η αγάπη του για τον αθλητισμό και τον Ηρακλή είναι γνωστή και δεν την έχει κρύψει.


Η ομάδα Νίκη Πολυγύρου ανήρτησε στο Facebook φωτογραφίες με τον τραγουδιστή γράφοντας μεταξύ άλλων:
«Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής».
To «alldaynews.gr» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.








![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-75x75.jpg)















![Alldaynews.gr Ξενύχτι και ουρές έξω από το αστυνομικό μέγαρο Κοζάνης για να εκδώσουν διαβατήρια με τις παλαιού τύπου ταυτότητες [βίντεο]](https://alldaynews.gr/wp-content/uploads/2026/07/kozani-arnites-taftotitas-WP-360x180.jpg)




















































































